24.9.2023

Aakkoshaaste: summer soul-stice

Kävin viikolla hieman lakkalaatikkoani läpi ja vaihtelin muutamien merkkien paikkoja, kun niitä alkoi olla runsaasti, että kaipasivat hieman omaa tilaa :D Yhden pussillisen pistin lakkoja myyntiin ja about 8-10 kappaletta vein Sokokselle kierrätykseen, osa tosin näistä oli käytettyjä alus- ja päällyslakkoja.

Samalla swatchailin lakkoja tikuille, jotka olin jostain syystä jättänyt välistä. Tosin tämä operaatio vaati yhden tilauksen tekemistä, kun swatchtikut loppui.

Testaamattomien laatikosta nappasin sitten sopivan lakan tähän aakkoshaasteeseen, joka ei ihan kyllä koostumukseltaan ilahduttanut.

Essie summer soul-stice, kynsillä kolme kerrosta.

Vaaleankeltainen sävyltään, tämä oli myös sellainen tapaus, jota melkeinpä sai sekoitella joka kerta, ennen kuin aloitti lakkausta. Tämän lakan päälle tulee aika nopeasti sellainen "vesimäinen" kerros ja kun lakkaa otat siveltimeen, koostumus on aika vetinen ja sävy on haalean keltainen, ei kiva lainkaan.

Kunhan muistaa pulloa sekoitella, niin silloin toimii oikein hyvin! Ja melkeinpä tuo kerros tuli lakkaan jo siinä vaiheessa, kun siirryit kynnestä toiseen. 


Lakkainnostus iski illalla, joten nämä kuvat on otettu meidän kattovalon kupeessa :D 
Päälle lakkasin Dance Legendin Top Domino XL -päällyslakkaa, mutta siitä ei ole kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)