15.9.2023

Lookfantastic Beauty Box | Syyskuu 2023 "In The SPOTLIGHT"

Syyskuun Lookfantastic Beauty Box kantoi tällä kertaa teemaa In The SPOTLIGHT ja itse asiassa pahvipakkaus oli myös erilainen! Kun sivuilta lukaisin, niin ilmeisesti joka kuukausi on tarjolla kaksi erilaista design-kuosia ja siellä näkyi olevan violettinen pahvilaatikko, omani oli vihertävä.


Joten, mennään itse sisältöön!
We Are Paradox Thickening shampoo, 30 ml (23.35 €/250 ml).

Tätä merkkiä tupsahtelee ajoittain boksista ja nyt sai peräti kaksin kappalein! Tämä sarja on suunnattu ohuille hiuksille, sisältää mm. kofeiinia, arganöljyä ja biotiinia. Kosteuttaa hiuksia ja antaa niille täyteläisyyttä.

We Are Paradox Thickening hoitoaine, 30 ml (25.95 €/250 ml).

Ja koska boksista tuli shampoo, niin kaveriksi sopii tietenkin hoitoaine. Tämä kummatkin jätän itselleni testiin :) Nämä pakkaukset on muuten metallia, joka ei ihan oma suosikkini ole hiustenhoitotuotteissa.
111Skin Cryo De-Puffing Eye Mask, 1 kpl (12 £). 

Ajattelin näillä olevan vielä isompikin hintalappu, sillä 111Skin ei ole sieltä edullisemmasta päästä :D Kahdeksan naamion pakkaus kustantaisi 80 £ eli kappalehinta olisi tällöin 10 £.

Jätän tämän itselleni kokeiltavaksi, saattaa olla että nähdään loppuneissa aika pian.


Eve Lom Cleansing Balm, 20 ml (75.45 €/100 ml).

Tämä tuo muistoja vuosien takaa, nimittäin yli 5 vuotta sitten, kun tätä boksia tilasin, niin samainen putsari tuli silloinkin ja mukana taisi tulla vielä se musliiniliina! Nyt ei tullut liinaa, vain itse puhdistusvoide ja enpä kyllä muistanut, että merkki on näinkin arvokas :D

Täytyy kyllä myöntää, että en ole kyllä tainnut tätä siltikään kokeilla, joten nyt taidan jättää tämän itselleni testattavaksi.
grüum såpa sweet rose palasaippua, 45 g ( 9.45 €/ 95 g).

Tämän ruusuinen tuoksu leijaili heti nenään, kun boksin avasi. Olen huono käyttämään palasaippuoita, joten pistän tämän eteenpäin.


PIXI by petra Beauty Blush Duo Peach Honey. Tätä on myyty settinä kabukin kanssa, yhteishintaan 15.95 €.

Tämä Pixin poskipuna/korostusväri lähtee myös eteenpäin, kun ei ole itselläni käyttöä. 


Siinäpä oli syyskuun boksi kokonaisuudessaan!

Tällä kertaa aika ihonhoitoon keskittyvä, suurin osa jää itselleni testattavaksi ja eniten ehkä odotan tuon 111Skin silmänympärysnaamioiden käyttöä ja hiustuotteita. 10 kommenttia:

 1. Ei ehkä suosikkini, tuo putsari taisi tulla LF kalenterissa enkä tykännyt. Metalliset tuubit on suihkussa vihoviimeisiä, palasaippuoista en tykkää enkä tuosta poskihommelista. Naamio ois ollut ainut jeppis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eve Lom taitaa olla sellainen tuote, joka jossain vaiheessa varmasti jostain tupsahtaa: boksista tai kalenterista. En kyllä ihmettelisi, jos tämänkin vuoden kalenterista tämä putsari löytyisi :D

   Poista
 2. Mulle tää boxi olisi ollut hyvinkin mieluinen, kaiken muun paitsi palasaippuan osalta. Niitä ei vaan tule käytettyä.
  No, metalliset tuubit ei herätä ihastusta minussakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metalliset tuubit ja ohut, pieni kierrekorkki on hankala yhdistelmä :S

   Poista
 3. Ihan kivoja tuotteita, hiusjutut herätti ehkä eniten kiinnostuksen ja Pixikin pääsisi varmasti käyttöön :) Toi Eve Lomin putsari tuoksui mun muistaakseni niin voimakkaalle (ja pahalle), että teki tiukkaa saada se käytettyä pois. Mutta mä nyt oon muutenkin sellainen, etten tykkää mistään yrttisistä tuoksuista, varsinkaan voimakkaista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin tuotekuvausta ja siellä oli " four aromatic plant oils (clove, eucalyptus, hops and egyptian chamomile) mainittu. Joista ainakin kaksi ensimmäistä varmasti antaa jo oman tuoksunsa tälle :D

   Poista
 4. Ihan hyvä boksi. Omia suosikkejani olisi olleet 111Skin silmänalusnaamiot sekä palasaippua. Muutkin olisi tulleet käyttöön, joskin Pixin jo omistan. Kivan monipuolinen boksi, vähän joka kategoriaan jotain:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oli kyllä kiva sisältö :) Itse olen tainnut tilata nyt vuoden tätä LF Boksia ja ei ole mitään huonoa sanomista.

   Poista
 5. Ihan kiva boksi. Aika paljon puhdistustuotteita, mutta tykkään, että tulee tuollaisia oikeasti tarpeellisia käyttistuotteita. Itselläni olisi päässyt nuo kaikki käyttöön paitsi Pixin korostuspuuteri. Paradoxxin tuotteet vaikuttaa muuten hyviltä, mutta en tykkää metallipakkauksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo metallituubit ei kyllä ihan mitään lemppareitani ole. Käsivoiteissa menettelee kyllä!

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)