28.7.2024

Catrice | Love Game & Land of Snow -swatches

Nyt vuorossa kaksi Catricen lakan swatchia.

Love Game on ilmestynyt Heart Affair -kokoelmassa tänä vuonna ja Land of Snow Magic Christmas Story -kokoelmassa, joka on muistaakseni 2023 joulukokoelmassa tullut.




Love Game, kynsillä kolme kerrosta.

Kamera ei tykännyt tämän lakan sävystä ja on livenä siis tummempi punainen mitä kynsillä kuvissa näkyy. Lakassa on runsaasti shimmeriä ja vähän isompia lastuja. Yhdellä kerroksella lopputulos on jellymäinen, mutta kerrostuu kuitenkin oikein hyvin ja lopputulos on peittävä.

Tullut ystävänpäivä -teemaisessa kokoelmassa tänä vuonna ja voi ehkä jostain vielä hajatuotteita löytyä.





Land of Snow, kynsillä kaksi kerrosta.

Tämä on ihan supernätti lakka ja peittääkin hyvin. Sininen lakka, jossa runsaasti hopeista, violettia ja sinistä shimmeriä. Harvinaista kyllä, mutta on kivemmannäköinen kynsillä kuin pullossa, yleensä käy toisin päin :D 




Lisäsin yhden kerroksen KBShimmerin Super Star -lakkaa, jossa on kirkas lakkapohja ladattuna täynnä sinertävää/vihertävää shimmeriä. Se antaa kivaa efektiä alla olevalle lakalle, lisänä isompia hologlittereitä, punaista glitteriä sekä meritähden -muotoisia isompia kuvioita. Nämä meinaa jäädä koholle, joten kannattaa yrittää asetella sellaiseen kohtaan kynsiä, että eivät tartu sitten joka paikkaan tai laittaa runsas kuorrutus päällyslakkaa.








Kävin viikolla vähän kynsilakkakokoelmaani läpi ja karsin muutamia lakkoja myytäväksi (pikkurahalla), pistän ne ehkä tässä viikonlopun aikana jo esille huutonetin puolelle. Pääset miun huutis-sivulle tästä linkistä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)