15.7.2024

Sekalaisia lakkauksia, osa 9 | random nails, part 9

Nyt on sen verran tullut lakkailtua vähän laatikoiden kätköissä olevilla lakoilla, jotka on ehkä joskus täällä blogissakin nähty. Osa tuoreempia tapauksia, muutama vanhempi :D

Joskus tekee mieli lakkailla vanhoilla tutuilla lakoilla ja sitten yhdistellä niitä muiden kanssa, tässäpä olisi nyt kuuden lakkauskuvan verran materiaalia. 






Yves Rocherin Violet orchidée sai kaverikseen Wild & Mildin The Dominatorin.

Kuvassa molemmat sävyt menevät siniseen, mutta ihan violetteja ovat molemmat :D




Tässä pohjalla Essien win me over ja päällä Cirque Colorsin All In.

Tämä duo kävi oikein hyvin yhteen, Essie on sävyltään tummempi kuin Cirque, mutta koska Cirquen koostumus on ohut, se uppoaa oikein hyvin Essien sävymaailmaan.




Catricen Splish Splash sai päälle Depend 7 Day -sarjan Wonderful Time glitterin.

Wonderful Timessa on pohjalla kaunis, voimakas, sininen shimmer, joka sopi todella hyvin Splish Splashin sävymaailmaan. Lisänä pienempää hologlitteriä ja isompaa hopeista glitteriä.



Pääsin Depend -looppiin ja tässäkin on 7 Day- sarjan lakoista sävyt; Top-Notch Turquoise ja Memories for Life, joka on ihan kirkkaalla pohjalla oleva hopeinen glitter.




Dependilllä vielä mennään ja tällä kertaa sävy Listen. Tämäkin 7 Day -sarjasta.

Suosittelen kyllä Dependiltä näitä tämän sarjan lakkoja, pullokin on kivan tukeva, eikä niin hintelä kuin se kapeampi versio :D Tämän lakkasin ihan yksistään, ehkä joku hopeinen aksenttikynsi olisi sopinut.





Tässä vaiheessa tajusin, että olipas Dependiä kerrakseen, joten jotain muuta välillä!

Nappasin sitten kaksi Mavalaa, sävyt Satin Light ja Golden Clash. Satin Light on aivan jäätävn kaunis sävy, vaikka omaan makuun saisi olla hieman peittävämpi, mutta tuon kultaisen shimmerin määrä peittää hyvin läpikuultavuutta, kun katse kiinnittyy siihen shimmeriin.

Golden Clash on pääsääntoisesti kultainen glitterlakka, jossa on seassa kyllä vähän pronssihtavaa glitteriäkin.




























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)