17.7.2024

Ihonhoitotuotteet 2024 | Mitä käytän tällä hetkellä?

Viime vuoden syyskuussa olen tehnyt vastaavan postauksen, joten katsotaan nyt mitä tuotteita käyttelen tällä hetkellä ihonhoidossa, tosin on siellä esim. puuterikin mukana :D


Pääset katsomaan vuoden 2023 käytössä olevia tuotteita tästä linkistä.




Kasvojenpuhdistuksessa on käytössä anua heartleaf pore control cleansing oil, Skinfoodin Black Sugar Perfect Cleansing Oil ja Avon nutraeffects melting gel cleanser. Tästä kolmikosta olen ehkä yllättäen eniten käyttänyt tuota Skinfoodin öljyä. Tuoksunsa puolesta tykkään anuasta enemmän.

Misellivetenä Nuxe Very Rose, josta tosin on enää ehkä vajaaksi viikoksi käytettävää.




Frudia Blueberry Honey Water Glow Toner on tuttu jo viime vuodelta ja sitä vain riittää :D Olen välillä käyttänyt jotain miniversioita välillä, ettei ihan tylsisty ja tällä hetkellä olen kaverina käytellyt the SAEMin Jeju Fresh aloe toneria.

Yllättäen, viime vuodelta näkyy myös toinenkin tuttu tuote, nimittäin Originsin seerumi. Tämä taitaa olla 15 ml kokoinen, mutta ei näköjään ole tullut käytettyä kovin innokkaasti, ups.

TonyMolyn Vital Vita12 ampulli, jota olen käyttänyt yleensä vain aamuisin kasvoveden päälle.

Primerina Laura Gellerin Spackle Skin Perfecting, varmaan on käytössä jokusen hetken ennen kuin saa korkata uuden :P





Kasvovoiteina on Avon Care tea tree + clay, joka on hyvin vähäisellä käytöllä ollut. Gatineau tuli muistaakseni LF-boksissa ja tämä oli miulla reissussa mukana, sillä sopii niin päivä- kuin yökäyttöönkin, kivan raikas voide.

Bybi C Caf Cream, on myös hyvin vähälle käytölle jäänyt, kun ei toiminut muutamien ihonhoitotuotteiden kanssa. Avon Care goodnight sleep cream on virallisena yövoiteena, olen tykännyt.

Aurinkovoiteena Missha Aqua, joka on kohta lopussa ja saan korkata uuden.

Silmänympärysvoiteena on Fourth Ray Beauty, sävyltään kellertävää ja saa olla hieman huolellisempi levityksen kanssa. Ainakin jos meinaa laittaa liikaa, niin saattaa jäädä kellertävyyttä ja pieni määrä riittää.





Seuraavana kasvonaamiot:

The Body Shop Nicaraguan Coffee -kasvonaamio, joka toimii samalla kuorintana.
Avonin Planet Spa The Ayurveda Ritual ja frank body kirkastava c-vitamiini naamio, jonka koostumusta en edelleenkään ymmärrä.





Silmämeikinpoistoaineina Nivea Glow, jolla lähtee hyvin vedenkestävät meikit ja kaverina The Body Shop Camomile Gentle Eye Make-Up Remover, joka ei (ainakaan hyvin) poista vedenkestävää meikkiä, esim. ripsaria.




Kasvosuihkeita on kaksi; Ivy Aïa ja Manna Kadar. Meikinkiinnityssuihkeena essence, jota voisi käyttää myös ihan normaalina kasvosuihkeena.

Puuterina, vielä hetken aikaa, essencen all about matt!














2 kommenttia:

  1. Skinfoodin puhdistusöljy on tosi ihana :) ja tuota Laura Gellerin primeria käytän itsekin, tykkään siitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jossain siun postauksessa näin tuon SkinFoodin öljyn ja nappasin sen itsekin sitten käyttöön :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)