1.8.2024

Loppuneet | Heinäkuu 2024

Heinäkuun loppuneet olisi nyt aika käydä läpi. 

Myönnettävä myös se tosiasia, että ensi viikolla alkaa taas koulu! Ja itseasiassa viimeinen lukuvuosi, sillä tarkoitushan olisi valmistua 6/2025 :D
Meidän alalla ei ole virallista kesälomaa lainkaan, tukien vuoksi, joten työharjoittelu loppui juhannukseen, saatiin koulutehtävä ja käytiin kitkemässä/ajamassa ruohot tilalla eli koulutaival kesti läpi kesän, mutta normaalia pienimuotoisempana.






Avon Senses Water Mint -suihkugeeli, hyvin geelimäinen koostumus. Tuoksussa erottui selkeästi niin minttu kuin kurkkukin eli aika raikas tuoksukombo, mutta ei sellainen hammastahnamainen kuitenkaan.

The Body Shop Zesty Lemon -suihkugeeli. Tässäkin oli tuoksu enemmän makea, kuin kirpsakka sitruuna. Ei ehkä lempparein sarja, mutta tulipa käytettyä :D Eikä sitten puhuta siitä määrästä, mitä miulla on kirsikka -sarjaa suihkugeelinä..

Yves Rocher Frozen Lychee -käsisaippua. Makea, hedelmäinen tuoksu. Tämä oli viime joulun sesonkituote ja ihan kivan erilainen sellainen. Litsiä harvemmin kosmetiikassa tuoksuna on. 





VibeWibe Facial Wipes, näitä tulee ostettua aina Normalista. Hyviä kasvopyyhkeitä, jolla yleensä pyyhin kotioloissa lähinnä swatchit käsistä tai luomivärin yms. muruset kasvoilta. Myös niitä sinisiä versioita olen ostanut, päteviä nekin.

Garnier SkinActive Hyaluronic Aloe sheet mask, näitäkin tulee ostettua yleensä Normalista (1.90 €/kpl). Helppoja ja todella kosteita sheet maskeja, asettuu kasvoille hyvin, vaikka kangas on hieman paksumpi.

Holika Holika Strawberry sheet mask, esanssin mansikkainen tuoksu. Kivan ohut kangas, joten asettuu helposti kasvoille. 




Avon Nutra Effects MATTE Oil-Control -päivävoide. Yksi suosikkituotteeni Avonilta, tilasin ennen Avonin lopettamista pari purkkia jemmaan, joten saan vielä kahden purkin verran tästä nauttia. Miellyttävä tuoksu ja koska voide on valkoista, niin olen sekoittanut sekaan toisinaan peitevoidetta, joten on saanut helposti vähän sävyäkin kasvoille.

Sol De Janeiro Delicia Drench Body Butter Cheirosa 59 Fragrance. Täyteläinen vartalovoide, jota käytin usein käsivoiteena yöksi. Tässä ei miun mielestä ollut glitteriä lainkaan, toisin kuin siinä alkuperäisessä on. Miellyttävä tuoksu ja ei ole miun makuun liian voimakas.

Avon Care Jasmine scent & glycerine käsivoide, 30 ml. Kevyt käsivoide, jossa kukkaistuoksu. Sopi hyvin työpöydälle tai laukkuun mukaan. Ei jätä käsiä lähmäiseksi, vaan imeytyy nopsaan.

Avon Care Avocado Oil Replenishing käsivoide. Tuoksultaan vihreä, vähän ehkä jopa miehinen tuoksukin hieman. Kevyt käsivoide, josta jäi sellaiset ehkä ostaisin, mutta toisaalta en välttämättä -fiilikset.



NUXE Very Rose 3-in-1 soothing micellar water. Tätä voisi ostaa uudelleen! Mieto ja hyvä ruusuntuoksu, oli myös riittoisa. Hyvä tuotetuttavuus LF Boksista.

the SAEM Iceland Hydrating Soothing Gel, jättipönikkä! Tällä on sama idea, kuin aloe soothing geeleillä, eli voi käyttää vartalolle, kasvoille ja miksei hiuksiinkin antamaan kosteutta. Käytin lähinnä vartalolle, muutaman kerran kasvoille antamaan pikakosteutusta ennen seerumia/kasvovoidetta. Talvella oikein hyvä kosteutuksen antaja kasvoille, kun huoneilma on kuivempi. Tuoksuu lähinnä vedelle, jota tämä melkein 100 % olikin.

onekind Clean Slate Gentle Cleansing Cream. Tämä voideputsari oli käytössä miulla lähinnä aamuisin, on siis ihan vaan voidetta, joka ei vaahtoa tai mitään muutakaan. Voisin kyllä ostaa uudelleen, tämä taisi tulla LF Boksista.

the SAEM Jeju Fresh Aloe Toner, aloen tuoksuinen. Kosteutti hyvin ja sai kyllä halutessaan kerrostaa, imeytyi ihoon oikein mainiosti. Vaikka pullo oli pieni, niin kyllä tästä kyllä pari kuukautta käytteli, tosin ihan joka päivä tämä ei aamuin illoin ollut käytössä.

Tula Skincare So Poreless Deep Exfoliating Blackhead Scrub. Tykkäsin tämän tuoksusta, mutta kuorintana vähän blaah. Isohkoja kuorintarakeita, semmoinen mikroraekoko on sopivampi ja tuntuu enemmän tehokkaammalta. Tuoksu oli tässä makea, hedelmäinen.





Juliette has a Gun Musc Invisible EdP. Jos The Body Shopin White Musk -tuotesarja iskee, niin tämä tuoksuu samalle, ainoa ero on se, että tässä on EdP -vahvuus, eli tuoksu kestää pidempään. Tilasin tästä itse asiassa sen 7.5 ml koon, joka on hinnaltaan 29 €, seuraava 50 ml menee jo 99 € hintaluokkaan :D

essence all about matt! fixing compact powder. Tätä tulee aina ostettua jemmaan, perushyvä puuteri johon useimmiten aina palaan ja yleensä on aina saatavilla, edes jostain. Tämä samainen puuteri tuli muuten nyt siinä Live Life In Coral trend editionissa, eri printillä vain.








2 kommenttia:

  1. Minullakin on tuo Avonin Matte päivävoide. Aivan loistava kesään kun siinä on vähän aurinkosuojaakin mutta ei ole liian tuhti koostumus. Imeytyy aina hyvin ja kieltämättä hieman harmittaa kun tilasin ensimmäistä kertaa tätä juurikin viimeisestä kuvastosta ja en hamstrannut enempää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se yleensä tuppaa olemaan, että joko tuote lopetetaan tai yritys loppuu, kun löytää jonkun hyvän tuotteen :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)