11.8.2024

Project 10 Uses Roulette | 1. päivitys

Aloitin huhtikuussa uudelleen tämän Project 10 Uses Roulette -sarjan ja pääset katsomaan intron tästä linkistä.

Idea on simppeli, sillä tarkoituksena on käyttää tuotteita 10 kertaa ja sitten tuote pyörähtää projektista pois ja tilalle voi ottaa uuden tuotteen. Tai tähän projektiin voisi ottaa vaikka 50 erilaista tuotetta ja jokaisella tuotteella olisi se 10 käyttökertaa ja niitä sitten pudottelisi käyttökertojen tullessa täyteen pois. Varioida voi monin eri tavoin.






Yves Rocher Rose Hortensia -kynsilakka. Käyttökertoja 4.

Kat Von D Alchemist -paletti, joka sopii niin highlighteriksi, luomiväriksi kuin huulillekin. Jokaisen sävyn kohdalla käyttökertatavoite on 10.

{green} emerald, käyttökertoja 2.
{blue} saphyre, käyttökertoja 1. 
{ultra-violet} amethyst, käyttökertoja 0.
{pink}opal, käyttökertoja 8.





Colourpop Super Shock Shadow:

Like A Shot, käyttökertoja 3.
Mixed Tape, käyttökertoja 2.

MAC Cosmetics I Like 2 Watch, käyttökertoja 3.



Colourpopin luomivärit toimivat hyvin iästään huolimatta, mutta molemmista napeista on jo liimaukset pettäneet ja pannut ovat irtonaiset :D



Nämä kaksi kierähtävät projektista pois, sillä käyttökerrat tulivat täyteen.

Kia Charlotta Independent -kynsilakka. Käyttökertoja tuli yhteensä 7, mutta lakka alkoi olla niin lopussa, että kaadoin jämät omamiksaamaani lakkapohjaan ja tämä on nyt tyhjä.

Korres Probiotic SuperDose -kasvonaamio. Tälle käyttökertoja täydet 10 ja vielä tuotetta jäikin hieman, mutta ei paljoa, nähdään varmasti tämän kuun loppuneissa.




Nämä tuotteet tulevat tilalle:

NYX Professional Makeup Fat Oil Slick Click Lip Balm, sävy 01 Main Character, joka on kirkas ja näin ollen ajattelin, että helppo käytettävä, kun ei ole sävytetty. Tämä on ihan korkkaamatonkin vielä.

bareMinerals Complexion Rescue All-Over Luminizer, sävy Golden Peach. Tämän ostin Kicksin alesta ja sopii käytettäväksi sellaisenaan tai voiteeseen sekoitettuna. Itselleni liian tumma sävy, jos käytän ihan raakana, mutta vähäisenä määränä jonkin toiseen tuotteen sekaan sekoitettuna toimii, olipa kyseessä meikkivoide tai päivävoide.








Tämä viikko olikin sitten aika jännä, kun maanantaina herätessä kurkku oli kipeä ja ajattelin sen olevan ihan perusjuttu, kun sunnuntaina pyöräilin kaverin luo (ja pois) ja ilma oli vähän vilpoisa. Kuume kuitenkin nousi 38 tienoille ja vähän yli, joten tiistaina en mennyt kouluun. 

Enkä mennyt koko viikkona. Perjantaina tein k-testin, kun alkoi vähän epäillyttää kuumeen 37 asteen pysyminen ja sieltä pompsahti oikein nopeasti ja kirkkaasti kaksi viivaa. Tähän asti on siltä vältytty ja nyt napsahti! Onneksi oireet on aikalailla perusflunssan tyylistä, että suht helpolla olen onneksi päässyt.

// lauantai-aamuna makuaisti hävisi ja näin sunnuntai-aamulla hajuaisti elää myös omaa elämäänsä. Voin sanoa, että kynsilakkojen tuoksu ei ole terveenäkään mikään autenttinen, mutta nyt tuoksu on kuin hernekeitto, missä on jotain liuotinta :S












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)