27.8.2024

Ostoksia | Carlson, K-Citymarket, Normal, Kicks, Cocopanda

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.




Miun piti nämä ostokset laitella tänne jo viime viikolla, mutta olevinaan ollut niin kiirettä :D Onneksi olen YouTuben puolelle kirjoitellut ostopaikat hintatietojen kera, niin ei nyt ihan kaikkea tarvinnut etsiä taas uudelleen esiin.

Kävin Carlsonilla katsomassa vieläkö sieltä löytyy essenceä ja Catricea, olihan siellä! Nykyään kun nämä hyllyt on toisessa kerroksessa ja ihan kassan vieressä, on hyllyt todella siistit ja tuotteet harvemmin aukaistuja/lähmittyjä, lisäksi hyllyt on täynnä.



Carlson:

- Catrice Dream In Holo Blast -kynsilakka, sävy Prism Universe (4.39 €).
- essence Blend & Line luomivärikynä, sävy Copper Feels (3.49 €).
- Catrice Space Glam Chrome luomiväri, sävy Galaxy Lights (4.99 €).
- Catrice All Matt Plus Shine Control Powder (4.99 €).


Space Glam luomiväriä olen metsästänyt, mutta en nyt ihan tätä yhtä sävyä ole raaskinut tilata. Vähän harmittelin mielessäni, ettei Carlsonilla näitä ollut.. mutta kun otti silmän käteen, niin olihan siellä! :D Näitä taisi tulla kolme kappaletta: vihreä, violetti ja "kirkas", näistä violetti oli sellainen, että se ei nyt pahemmin iskenyt ja tuo "kirkas" löytyi jo aiemmin, joten olin innoissani, kun tämä vihreä tuli vastaan.

Puuteri oli hyvä, kun käytin aiemmin tänä vuonna testimielessä yhden loppuun, joten ostin uuden ja kynsilakka näytti kivalta!

essencen luomivärikyniä olen myös katsellut sillä silmällä ja nyt tuli ihan livenä vastaan, niin päädyin tuohon kuparinsävyiseen.




Citymarketista pieni kosmetiikkasaalis:

- essence Live Life in Coral -puuteri (3.69 €).
- Nivea Clear-up Strips (7.99 €).


Hello Kitty -kokoelmakin siellä oli, mutta tuotteet oli todella vähissä eikä ollut mitään mielenkiintoista enää jäljellä. Korallikokoelmasta puuteri, kun oikein mitään muuta tästäkään kokoelmasta enää ollut, tämä puuterihan on sama, kuin all about matt!- mutta on vaan koralliprintti kannessa + puuterissa.

Nivean Clear-up Strips -pakkauksen hinta vaan tuntuu nousevan ja nousevan! Jossain verkkokaupassa hinta oli tälle 10 €! Se on jo hitusen liikaa tästä setistä.





Normal:

- True Dates Sweet Peach (2.50 €).
- Clipper English Tea (3 €/kpl).
- Vibe Wipe kasvojenpuhdistuspyyhkeet (1.30 €/kpl).
- Nailz kynsilakanpoistoaine (1.70 €).
- Yankee Candle Sweet Plum Sake tuoksukynttilä (2.90 €/kpl).


Yankee Candlen kynttilöitä oli vain tätä yhtä tuoksua, mutta en ole tämmöiseen versioon koskaan törmännyt, vain votiiveihin ja perustuikkuihin, eikä hintakaan ollut paha, joten nappasin heti pari koriin. Yhden olen jo polttanutkin :) 

Vibe Wipen puhdistuspyyhkeet on hyviä, eikä ole hinnalla pilattu. Myös Clipperin teetä ostin viimeksikin (Tuurin Normalista) ja koska sen jo join pois, niin ostinpa sitten kerralla kaksi, joista taitaa toinen olla myös jo juotu.

Taateleita olen syönyt ja eihän ne nyt suoraan taateleilta maistu, aika onnistuneesti maku osattu häivyttää. Pienoinen taatelin maku siellä taustalla on.

Kynsilakanpoistoaine jemmaan, en ole siis vielä kokeillut.




Kicks:

- Depend 7 Day -kynsilakat, sävyissä: *Roller Skate Girls ja *Cactus Valley.
- *Juliette has a gun Musc Invisible, EdP.


Muutama Dependin lakka kirkkaissa sävyissä lähti tilaukseen, molemmat sävyt Miami Vibes -kokoelmasta. 

*Juliette has a gun Musc Invisible EdP, tätä käytin yhden näytepullon loppuun ja se sinetöi ostopäätöksen :) Jos The Body Shopin White Musk sarja iskee, niin tämä tuoksuu melkeinpä samalta.

Tämä ostamani koko on se pienin 7.5 ml ja alennuskupongin voimin hinnaksi taisi jäädä jotain 22 € (norm.29 €), 50 ml pullo 99 € ja 100 ml 139 €.




- Revolution Skincare London Sali Huges Clean Sheet Morning Cleanser.
- Love by Essie - kynsilakka, sävy make the move.
- ArtDeco egyptian goddess -luomiväripaletti.
- Redken shampoo näyte ilmainen.

Cocopandan tilauksessa taisi kaikki tuotteet olla jonkinlaisessa tarjouksessa, osassa aika ruhtinaallinenkin sellainen. Putsareita on kiva testailla, niin pelastin Revolutionin aamuputsarin sieltä (voi tosin käyttää illallakin).

Sheet maskeja on jemmoissa aika niukasti, niin nämä tulee kyllä käytettyä. Essien Love -sarjaa en ole kokeillut ollenkaan, niin pienen alennuksen turvin ostin.

ArtDecon palettia katsoin Kicksillä, mutta sieltä ne katosi aika nopeasti ja hintaakin oli hieman enemmän (27€). Itse sain tämän paletin alle 17 € hintaan, joten kannatti odotella :D 






















2 kommenttia:

  1. Ostoksia on aina kiva katsoa :) Yankeen kynttilät on kivoja, joskus tullut Rustassa vastaan mutta Normalissa en ole kertaakaan nähnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin olen Rustassa nähnyt ja tulikin pienenä yllätyksenä vastaan Normalissa :D Ei näille kovin paljoa oltu annettu hyllytilaa, olivat yhdessä lokerossa kylpytuotteiden keskellä.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)