8.10.2024

Cirque Colors | Vanilla Bean & Chroma Rose -swatches

Muutama Cirque Colorsin lakkaswatch, jäi vielä seuraavaa postausta varten merkiltä vielä toiset kaksi lakkailtavaksi. Nämä nyt oli ne jotka inspiroi sävyinä tällä kertaa :D

Cirquen lakoissa on vähän semmoisia kivoja ja sitten ei niin kivoja, osa sävyistä on superkivoja, mutta sitten se lakan peittävyys on se mälsin puoli. Vähän on aina sellainen varuillaan oleva fiilis, kun näitä swatchailee ja vaikka kuinka muiden swatcheja katsoisi, niin ei sekään aina koko totuutta esim. lakan peittävyydestä kerro.





Vanilla Bean, kynsillä kolme kerrosta.

Sävy on kermanvalkoinen, miun silmään hieman kellertävä (niin kuin kerma yleensä onkin) ja seassa on mustaa glitteriä. Sitä ei ole survottu grammatolkulla pulloon, vaan antaa satunnaista efektiä kynsille. Hieman samanlaista tyyliä, kuin pääsiäisen aikaan joissain karkkirakeissa on sellainen 'speckled' sokerikuorrute.




Chroma Rose, kynsillä kolme kerrosta.

Tämä olisi peittänyt kahdella kerroksella, vaikka ensimmäistä kerrosta lakatessani mietin, että näinköhän peittää lainkaan :D Multichrome, jossa katselukulmasta riippuen näkyy pinkkiä, kultaa ja vihreää.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)