13.10.2024

KBShimmer | Mistletoe You So, Chamaeleon Nails | Atropa Belladonna

Testaamattomien laatikkoa taas tutkailtu ja tälläinen duo sieltä tarttui tällä kertaa. En tokikaan lakkaillut molempia samaan lakkaukseen, vaan erilliset swatchit tein kumpaisestakin :D 






Mistletoe You So, kynsillä kolme kerrosta.

Tämä on ilmestynyt jouluksi 2023, itse nappasin vielä kesällä (?) tämän Hypnotic Polishilta, mutta nyt oli loppunut.

Lakka on multichrome. Itse lakkapohja on syvän metsänvihreä, joka vaihtaa sävyä katselukulmasta riippuen karpalon punaiseen. Lakassa voi nähdä punaisen sävyn tummuvan burgundiin tai kultaisen vivahduksen.

Voi lakata yhdellä kerroksella vaikkapa mustan lakan päälle, jos ei hienoinen läpikuultavuus haittaa, niin peitää myös aika hyvin kahdella kerroksella.





Atropa Belladonna, kynsillä kolme kerrosta.

Tammikuun 2024 Polish Pick Upista ostettu lakka, joka on kyllä omasta mielestäni kauniimpi silloin, kun kädet on lämpimät ja lakkapohjasta tulee kirkas.

Lakkapohja on siis musta, kun kädet on kylmät ja kirkas, kun kädet on lämpimät. Lakassa on iridescent lastuja, joissa näkyy violettia, pinkkiä, oranssia ja vihreää, lisänä myös mustaa lastua. Sopii oikein mainiosti näin syksyyn ja halloween -sesonkiin.

Tuolloin tammikuussa PPU:n teemana oli kasvit, joten tämä lakka on saanut nimensä kasvista, joka tunnetaan suomeksi nimellä italianbelladonna tai myrkkykoiso, ja ei varmaan yllätä, että koko kasvi on erittäin myrkyllinen. Mutta on myrkyllisyydestään huolimatta tärkeä lääkekasvi.




cold

warm












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)