2.10.2024

Loppuneet | Syyskuu 2024

No niin, nyt olisi aikaa kirjoitella syyskuun loppuneet tuotteet! Määrällisesti tuotteita oli yhteensä 15, eli ihan hyvin. Joskin sheet maskeja on tästä määrästä jo viisi :D



It's Skin Blueberry Sheet Mask. Tämän sarjan naamioita olen käyttänyt aiemminkin, eri variaatioina. Oikein hyvä sheet mask.

Frudia Air  Mask 24 Watery sheet mask. Tätä naamiota en ehkä ole aiemmin käyttänyt, mutta ihan perusnaamio, mutta jos saisi valita loppuelämäksi sheet maskeja, tämä ei olisi valintani :D

It's Skin Hyaluronic acid -sheet mask, tämäkin peruspätevä sheet mask, ei moittimista!

Garnier SkinActive Moisture Bomb sheet mask ja Garnier SkinActive Hyaluronic Aloe sheet mask. Nämä on vakkariostos Normalista, siellä taitaa olla vielä alle kahden euron kappaleelta, ellei hinta ole taas noussut.



Korres Probiotic SuperDose Face Mask, tämä tuli jossain LF boksissa. Kevyehkö naamio ja tästä pienestä tuubista käytin varmaan melkein 20 kertaa, tätä olisi pitänyt laittaa ilmeisesti paksulti, mutta käytin säästeliäästi :D Ohuelti laitettuna naamio myös imeytyi paremmin, niin huuhdeltavaa jäi vähemmän. Tätä pystyy käyttämään myös yön yli naamionakin.

The Body Shop Nicaraguan coffee Intense awakening mask. Kahvin tuoksuinen naamio & kuorinta. Tämä tekee kyllä ihosta sileän ja olen tätä naamiota käyttänyt aiemminkin. Vaikka pakkaus on pieni, 15 ml, niin itse kyllä varmaan yhdestä purkista max. seitsemän kertaa. Ostaisin uudelleenkin! Tämän veikkaan tulleen viime vuoden joulukalenterista. 

Avon NutraEffects melting gel cleanser. Tätä olen käyttänyt myös uuden tuubin aiemmin. Ja koska tämä levitetään kuivalle kasvojen iholle, niin ystävämme kitka ei ole suotuisa ja naamio tuntuukin levitettäessä lämpimälle, joka on mielenkiintoinen tunne :D Emulgoituu veden kansa ja huuhtoutuu nätisti pois. Käytin tätä aamulla, sekä myös kevyen kasvomeikin poistoon, toimi oikein hyvin!



Avon Advance Techniques Absolute Nourishment Hair Mask. Tätä halusin kokeilla ja sitten piti ostaa, ennen kuin Avonin toiminta Suomessa loppui. Kampaamomainen tuoksu, oikein hyvä sellainen. Riittoisa, ainakin olkapäille asti ulottuville hiuksille. Tykkäsin!

Avon Planet Spa The Energise Ritual Body Scrub, tätäkin olen aiemmin jo käyttänyt. Selkeästi teemäinen tuoksu, mutta se on raikas ja oikein hyvä, ei tunkkainen eikä liian vihreä.

The Body Shop Boost Exfoliating Hand Wash, tämä tullut ehkä viime vuoden joulukalenterista. Itse en ihan täysin ollut myyty tälle idealle. Ehkä kerran-pari viikossa käytettynä ok, mutta ei jatkuvasti, kuten itselläni oli. Pumppu annosteli myös aika niukalti kerrallaan ja tuli tunne, että kädet ei puhdistu sillä määrällä. En ostaisi.




Avene Micellar water, aikalailla tuoksuton miselli, mutta toimi kyllä hyvin :D Tai no, kyllä siinä raaka-aineet tuoksuu, mutta ei sen kummemmalle. 

Ivy Aia Face Mist, yllättävän riittoisa näin pieneksi suihkeeksi! Tässä on kyllä hienojakoinen suihke, josta iso plussa. Ostaisin uudelleen.

Avon Care goodnight sleep cream. Riittoisa yövoide, tässäkään ei mitään kummallista tuoksua ollut, tuoksui ihan vaan voiteelle. Mutta olisi kyllä sellainen tuote, jota voisin käyttää uudelleenkin.

This Works stress check mood manager spray, LF boksista tullut. Käytin tätä huoneilmaan suihkutettuna ennen nukkumaanmenoa, tuoksusta en niin välittänyt, mutta onpahan käytetty pois :D























1 kommentti:

  1. TBS kahvinaamio on ihana, muistan että tuo pienikin purkki riitti tosi pitkälle :)

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)