10.3.2015

LivBox/ Maaliskuu

Se on täällä taas!

Maaliskuun LivBox soitteli ovikelloa ja ryntäsi sisälle. Boxi oli tällä kertaa korkeampi ja painoakin sille oli kertynyt kivasti.

Teemana oli tällä kertaa kevät ja väri oli minttu.

VIDEO





Boxin sisältö;

Bangerhead Professional Fresh Me Up! -kuivashampoo (ovh. 13,90 €/200ml). Täysikokoinen tuote. Mutta taas kuivashampoo, en ole niiden ystävä :D

Rimmel Provocalips (ovh 9,90 €/ 4ml + 3ml). Täysikokoinen tuote. Minulla oli sävy Dare To Pink. Tämä oli tuote, mitä vähän epäilinkin boxissa olevan.

Dove Oxygen & Moisturise Shampoo ja hoitoaine (ovh 3,85 € / 250ml). Näytekoot (50ml), mukava päästä kokeilemaan, kun Buzzadorissa tätä mahdollisuutta minulle ei tullut, kiva testata näinkin.

Nailfix Yummy Gummy - kynsinauhaöljy (ovh 3,80 €/15ml). Täysikokoinen tuoksu ja aivan huumaava karkintuoksu, nam! Tuoksuu pullon läpi, ei tarvitse edes avata. Tämän kanssa oli käynyt vahinko ja se oli julkaistu hieman etuajassa CesarsShopin Facebookissa (oli lukenut, että tämän kuun Livboxissa...), mutta lähtenyt kuulemma aika nopeasti pois. Itse en sitä kerennyt näkemään. Tätä myy siis CesarsShop.

Lumene Bright Now Vitamin C (ovh 19,90 €/50ml). Täysikokoinen tuote. Kiiltoa kontrolloivat tuotteet on aina tervetulleita ja jos lupaukset pitää paikkansa, niin tästä ei tuote voisi paremmaksi muuttua.

Bangerheadille  10 € alennuskoodi. Uuuh, jos löydän 50 eurolla sieltä jotain, niin käytän.


Tuoksunäytteet;

Chloé Love Story EdP (ovh 59,20 €/30ml). Tuoksunäytteet on aina kivoja, tosin jos tykästyy niin se pitää sitten ostaa..

Calvin Klein Reveal Men EdT (ovh 34,80 €/30ml). Jee, miehekkeellekin taas jotain :3





Vaihtoehtoiset tuotteet;

Nailfixin tilalla on ollut Herbinan kaura-suklaa vartalokuorinta.
Ja Rimmelin tilalla on ollut IsaDoran miniripsari.






Mitä mieltä?

Jatkuuko tilaus?

Mikä on suosikkisi?











18 kommenttia:

  1. Tosi kiva boxi, toivottavasti mulle tulee samat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvin markettipainotteinen, mutta silti kiva!

      Provocalipseista luin kauhupostauksen, että ne kannattaa testata käteen ensin ja katsoa millä lähtee pois :D

      Poista
    2. Juu, mä luin myös että ainakin Siniviuhkan blogin kirjoittajalla oli kuoriutunut huulilta se, mutta kädellä pysyi kuin tauti. :D Jeffreen huulilakoissa on vähän sama, että ne ei lähde kädestä edes saippualla, mutta vedenkestävällä meikinpoistoaineella ne sai heti pois. :D

      Poista
    3. Oho, tuolla mistä mie luin, niin oli lähtenyt vain öljypohjaisella meikinpoistoaineella, mikään muu (misellivesi, astianpesuaine jne) ei ollut tehonnut :'D

      Poista
  2. Höh, tämä boxi olis ollut mieluisampi kuin mikä mulle tuli. :/ olisin halunnut mielelläni testata tuota rimmelin huulituotetta ja kynsinauhaöljykin olisi ollut kiva vaikka tuo kaura-suklaa juttu tuoksuukin hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä miekin tämän boxin mieluummin otin, koska tuo kynsinauhaöljy on ihana :3 Tosin ei se kallis ole jos haluaa tilata, kun tulee kuitenkin kirjeenä (olettaisin ainakin).

      Poista
  3. No nyt näyttää hyvältä! Vielä kun eksyy mun postilaatikkoon:) tosin tänään en vielä ole käynyt postilla...
    entinen kuivashampoo loppuikin sopivasti!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin! Käyhän kipaisemassa, jos se siellä olisi :)

      Poista
  4. Tykkäsin vaik tuskin itekkään kuivashampoota käytän ei oo munkaan juttu.Ihana tuoksu tosiaan tuossa kynsinauhaöljyssä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niitä on nyt tullut aika usein vähän joka suunnasta. Miulla on itse ostettu kuivashampoo vielä käyttämättä :D

      Poista
  5. Voi vitsit sulla oli paremman värinen huulikiilto :D mutta kiva boxi oli, tykkäsin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitin onneani kun sain tuon suht iisin värisen :D Ei mitään räikeää.

      Poista
  6. Parhaat rimmel ja kynsinauhaöljy .. Edelleenkään en tilaa Livboxia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainoa "huono" oli taas tuo kuivashampoo. Doven näytekoot tulee käyttöön, kun harmitti etten päässyt Buzzaamaan niitä.

      Poista
  7. Musta tää oli tosi mieluinen boksi. Mä sain ripsarin ja vaikkei se harmitakaa niin olisin mieluummin ottanu tuon huulikiillon. Dovea oon jo kokeillu, mut noin lähtee vaik viikonloppureissulle mukaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, todella mukava boxi. Itse vähän ennustelinkin tuota Provocalipsin vahvistusta boxissa, kun se vasta tuli kauppoihin. Mie ostan aina yleensä suihkugeelejä ja niitä löytyykin paljon, mutta shampoot ja hoitoaineet on aina lopussa, siksi näytekoot tulee myös tarpeeseen :D

      Poista
  8. Tilaus jatkuu, huippu boksi oli :D.
    Itse sain tosiaan sen toisen version ja tykkäsin enemmän siitä, vaikkakin tekisi ehkä pikkuisen mieli testata tuota kynsinauhaöljyä (pitäs vaan entiset voiteet käyttää eka...) sekä tuota sun saamaa sävyä Provocalipsista :).
    Nuo huulituotteetkin on sävyjen takia vähän riskaabeleja, kun annoin sen aikanaan boxista tulleen Apocalips-huulilakan työkaverille, kun sävy oli liian kirkas omaan käyttöön eli oon kyllä tyytyväinen, ettei nyt tullut kuitenkaan tuota vaihtoehtoa! Ripsivärit on turvallisempia ainakin mulle :D.

    Ehdoton suosikki oli nyt Herbinan kroppakuorinta, jumalainen tuoksu (siinäkin). Myös kuivashampoo ilahdutti, kun mulla tulee kyllä käytettyä tosi paljon niitä :).
    Ja miesten tuoksu oli kyllä kiva myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie en saanut kuivashampoon korkkia auki, joten laitoin sen sitten lahjoituspakettiin :D
      Joo, nuo huulituotteet on kyllä ainakin räväkkien sävyjen osalta riskaabeleja, mutta varmasti niillekin löytyy ottaja ja kaupasta saa sen oman värinsä (jos haluaa).

      Miesten tuoksun kiikutin toiselle osapuolelle ja kyllähän tuo sen hyllyyn pääsi :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)