31.3.2015

Nyt poppaillaan!

Tilasin joulukuussa AlphaGeekiltä popcorn -koneen, kun se oli (49 €), sattumoisin se olikin sitten seuraavana päivänä tarjouksessa (42 €) joulukalenteriluukussa, just my luck!
Nyt hinta on 59 €. KLIK!

Laitan koneeseen jyviä noin puolidesiä, virta päälle ja sieltä ne pikku hiljaa poppautuu.

Eniten yllätyin tässä tuosta kovasta äänestä, mikä koneesta lähtee, se oli alussa aivan kamala, mutta ei päihitä karkkikoura- koneen musiikkia.

Tämä lämmittää jyvät lämmön avulla eli tähän ei käytetä öljyä/rasvaa ollenkaan. Mikä on ongelma, jos haluaa lisätä suolaa, kun ne on valmiita. Luin netistä, että aromisuola tarttuu parhaiten verrattuna tavalliseen suolaan, mutta voin sanoa, että ei muuten tartu :D Kyllä se suolaa ne päällä olevat, mutta muuten ne hölähtää kipon pohjalle. Vaikka kuinka ravisteleisi kippoa, niin en saa niihin tarttumaan mitään.

Popcorn -kipot ostin Clas Ohlsonilta ja tuossa näkyy minkä verran n. puolesta desistä tulee. Pinta olisi hieman noussut, jos olisin kipannut koneen sisälle jäävät popparit, mutta se on niin kuuma käytön jälkeen, että ei kehtaa paljain käsin siihen tarttua.

Pidin kippoa kallellaan, minne popcornit sitten hyppivät (poistin tuon rinkulan).
Kokeilin ekalla kerralla pitää tuossa taikinakulhoa ja eihän se mitään auttanut, kun ne pomppii myös sivulta ja sitä kautta lattialle :D

Onko sinulla popcorn-kone?
En hyödy linkeistä.


5 kommenttia:

 1. Multa löytyy popparikone jonka veli osti mulle aikoinaan lidlistä oisko siitä jo 13 vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aika vähälle sen käyttökin jäänyt mutta eipä tainnu maksaa ku jotain 12e

   Poista
  2. :O Onko se muuten ilman öljyä käytettävä?

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)