18.3.2015

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 1

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) -4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D
Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.


Tässä tämän kertainen roskaposti.Avon Naturals Kids Magnificent Mango - selvityssuihke (200ml). Hyvin riittoisaa, mutta tuoksultaan tämä on todella mieto, en erota tuota mangoa ollenkaan. Joku tuoksu kuitenkin tässä oli.

Avon Naturals Blackcurrant & Red  Clover 2 in 1 shampoo & hoitoaine. Tämän tuoksu ei ole mustaherukkainen, hyvin kukkaismainen. Lupaa palauttaa hiuksiin kosteuden, jättäen ne luonnollisen näköiseksi ja helposti käsiteltäväksi. No, tätä en huomannut (en muutenkaan käsittele hiuksia mitenkään). Käytän myös aina hoitoainetta/naamiota, vaikka kyseessä on 2 in 1 - tuote.

Avon Senses Winter Delight. Tämä on ainakin parin vuoden takaa (valmistuspäivämäärä oli 2011)? Hyvin jouluinen tuoksultaan, geelimäistä ja sisälsi helmiä, jotka hajosivat iholla.

Lush Seasalt shampoo. Näytekoko, tämäkin varmaan 1-2 vuoden takaa? Sisältää nimensä mukaisesti suolaa ja pesee hiukset todella puhtaiksi, saa aikaan narskuvat hiukset. En löytänyt tätä Lushin sivuilta enää (olisin heti ostanut :D).

Avon Naturals Winter Nourishment Honey & Cranberry - hoitoaine. Talven sesonkituote ja myyvät nyt edullisesti näitä pois, ihastuin tämän tuoksuun ja kauhistuin, kun huomasin näiden lähtevän pois. Toinen konsultti diilasi miulle lisää ja olen hetken tyytyväinen :D Tätä oli saatavilla niin shampoo kuin hoitoaine -versionakin. Perushoitoaine ihanan makealla tuoksulla.

I Love... Bubble Gum - suihkugeeli. Todella paksua ja tuoksuu purkalle. Jää hetkeksi myös iholle hentona tuoksuna, mutta haihtuu pian pois.

Avon Sensens Lagoon -vartalonkuorinta. Mieto, vesimäinen tuoksu, juurikin kuin olisi laguunissa polskimassa.

Naturals Kids Playful Pear -shampoo & hoitoaine. Juu, ei tämänkään takia kannata jättää hoitoainetta pois, kun ei niitä tehoja ole. Todella mieto päärynäntuoksu, kuin Mehukatin mehussa, mutta toooodella laimeana.

Ultra Compact Green Apple - kynsilakanpoistoaine. Tehokasta, tuoksuu ompulle. Tässä olikin viimeiset pullot tätä :(

Freeman Tangerine & Basil - käsienkuorinta. Halpaa, riittoisaa ja kuorivaa (ei tosin päihitä Oriflamea, mutta kun se on tuplasti kalliimpaa).

Sally Hansen Nail Rehab (saatu miitistä). Pullossa olisi ollut vielä jäljellä, mutta tämä jankkiintuu loppua kohden ja sivellin ei yllä pullon pohjalle.

Mavala Minute Quick - Finish. Luotto pikakuivattajani.

Color Clubin minipullo. Bewitched(?), perusmusta. Peitti yhdellä kerroksella.Jonkun merkin pesukukka, joka on ollut käytössä pari vuotta. Kun miulla noita pesukukkia riittää, niin ajattelin vaihtaa uuteen. On tuo tosin hieman levinnytkin :D

Nivean puhdistuslaput. Ah! Nämä on niin hyviä, tykkään. Essencen versioissa on se huono puoli, että ne epäpuhtaudet ei näy niin hyvin kuin näissä Nivean lapuissa, tuoksukin on näissä nenäystävällisempi.


Greenland Apple Body & massage oil. Tämä on tullut joskus LivBoxista. En ole öljyjen ystävä, koska öljy = tahmaa. Omenantuoksu oli erotettavissa, mutta se on ällö, johtuu varmaan tuosta öljy -kombinaatiosta.

Victoria's Secret Aqua Kiss -vartalovoide. Ihanan neutraali, raikas. Ei makea, imelä vaan vesimäinen. Mukavan paksua.

Avon On Duty Tropical Burst 48 h protection. Ei toimi ei. Dödö saattoi kestää 5-10 minuuttia ja sitten se petti, istuin vaan koneella ja tunsin, kuinka tehot hiipuivat. YHYY! Tuoksu oli kiva.

Urban Decayn Primer - minikoko. Tämä tuli UDn paletin mukana ja en kyllä ymmärrä, miten tuollaisella aplikaattorilla saa tuolta mitään? :D Jouti pois.

Dermosil Hand Cream Walnut. Saksanpähkinä ei ole minun juttu. Tulee mieleen vain mantelimassa, yök.

Schwarzkopf [3D] Mension body & hair. Tämä tuli Livboxista ja mieheke on käyttänyt sitä miun luona. Ihan kiva tuoksu, itse tykkäsin ainakin.

Avon Care Paraffin Hand Cream. Neutraalin tuoksuinen käsivoide, todella paksua. Tämä on myös parin vuoden takaa.

Lambi kosteuspyyhkeet. Nämä kuivuu todella nopeasti ja tuoksu on kaamea, koska ovat hajusteettomia ja eivät sisällä alkoholia. Voi muuten vetäistä vessanpöntöstäkin alas (max. 3 kerrallaan). Vielä olisi yksi pakkaus käytettävänä.

I Love... Strawberry & Milkshake -vartalovoide. Tämä tuoksuu juurikin mansikkapirtelölle, hyvin makea tuoksu.

Oliko mitään tuttuja tuotteita?/ huom, aikaisempia postauksia ei enää ole tästä sarjasta, sillä poistin ne kuvien katoamisien vuoksi.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Jee, ne on parhaita! Essencellä on erikseen nenälle ja otsa/leuka, mutta ne on aika jytäköitä tuoksultaan :D

      Poista
  2. Kivasti loppuneita ja olihan tuolla muutamia tuttuja

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)