6.3.2016

LivBox - Maaliskuu 2016


Maaliskuun LivBox saapui minulle perjantaina ja tässä kuussa olikin kyseessä taas bloggaajien valikoimat tuotteet, sisällön pitäisi olla tällä kertaa kaikille sama.
 
Kurkataanpas sisältö.
 
 
 
 


* Cutrin Sensitive Multispray 200 ml, ovh 15,90 €.
* Eucerin Sun Creme Face Tinted CC medium SK 50+ 50 ml, ovh 22,50 €.
* Vichy Idéalia Skin Sleep Yövoide 3ml, näyte. Täysikokoinen tuote 34,50 €/50ml.
* Lumene Longwear Blur Meikkipuuteri SK15 10 g, ovh 17,90 €
* Dermosil Trio kulmaväri 4,5 g, ovh 6,90€.

+ Dermosil -alekoodi.


Omalta kohdaltani boxi olisi saanut jäädä tilaamatta. Tuotteissa oli vain yksi näytekoko (Vichy), muut täysikokoisia joten sinänsä ihan ok.

Cutrinin tuote on turha, sillä en käytä hiusöljyjen/hiusnaamioiden lisäksi mitään muita tuotteita. Tämähän suojaa lämmöltä, antaa volyymia, tukea jne.. Mutta itse kun vaan harjaan hiukset ja laitan ponnarille, niin ei siihen tämmöisiä tarvita. Dermosilin tuote on myös tarpeeton.

Samaan kastiin menee Eucerin. Kalkkikselle medium on todella tumma ja kun kokeilin tätä kasvoille tuli naamastani punainen :D Kesäksikään en tätä tarvitse, sillä en rusketu kesälläkään, joten..

Vichy ja Lumene tulee käytettyä, Lumenesta sain sävyn 0, Valon hehkua, eli se toivottavasti on sopivan vaalea ja Vichy on pieni näytekoko.


Eli ainakin 2/5 tuotteesta tulee käyttöön.

Mitä mieltä?
8 kommenttia:

 1. Eipä oikein sytyttäny täällä tuolla boxi.Kahta aion kokeilla muut turhia minulle.Blogissa postaus =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei miullakaan tule käyttöä kuin kahdelle tuotteelle :/

   Poista
 2. Mää olin supertyytyväinen, mutta onpa ikävä kuulla että tuo Eucerin on punertava :( aattelin avata sen vasta kesällä, mutta jos se on tosi tumma niin pitäisi ehkä antaa eteenpäin... vähän turhaa että on kauneusprofiili, jossa minäkin olen merkannut vaaleimman ihonsävyn ja sitten lähetetään medium :/ ilmeisesti kaikille tuli tuo sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en mie ole ainakaan muihin sävyihin siinä törmännyt, puutereissa olikin sitten väriaatioita enemmän. Ei oikein käynyt yksiin tuo Lumenen 0 sävy ja Eucerinin Medium :D

   Lätkäisin Eucerinia poikaystävän naamaan ja sille sopisi hyvin, kun on tummaihoisempi jo luonnostaan ja peitti poskista punoitustakin.

   Poista
 3. Harmi että et tykännyt tuotteista :( Itsellä tulee kyllä kaikki käyttöön :)
  http://maikinkotona.blogspot.com/2016/03/livbox-maaliskuu-2016.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei nyt oikein ollut miun laatikko. Hiustuotteet tosiaankin on semmoisia shampoo-hoitoaine-hiusnaamio -sarjaa + harja ja ponnari, niin ei muotoilutuotteita tule käytettyä.

   Poista
 4. luojan kiitos etten tilannut tätä D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D Joo, ei kyllä miullekaan oikein kolahtanut sisältö.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)