8.3.2016

Make Up Store - Neon Pink

Saatiin marraskuussa Kuopion miitissä Make Up Storelta irtoglitteriä.

Jokunen aika siinä meni, kunnes vihdoinkin uskalsin ottaa sen käyttöön. Tähän en suosittele decalmattoa alle tai jos otat, niin laita talouspaperi tmv. päälle, sillä jotenkin luulen, että staattinen sähkö ottaa glittereistä decalmaton kanssa vallan ja sotkua syntyy enemmän, eikä niiden kaataminen purkkiin/roskikseen enää onnistu (ellet omista teippiharjaa ja glitterit tarttuvat siihen) :DMake Up Store - Neon Pink Glitter, 5gLaitoin kynsien pohjalle aluslakan lisäksi Lumenen  CC Nail Concealerin sekä Essien Sugar Daddyä. Sen jälkeen laitoin kirkasta päällyslakkaa (en koko kynnelle) ja ripottelin viuhkasiveltimellä glitteriä purkista.

Kun ekalla kerroksella ei tullut peittävää lopputulosta, lisäsin taas kirkasta päällyslakkaa haluamiini kohtiin ja ripottelin glitteriä uudestaan. Annoin kuivua ja painelin sormilla pintaa. Lisäsin kerroksen China Glazen Fairy Dustia ja sen jälkeen pikakuivattajaa.


ps. lateksin käyttö on suositeltavaa, siistiminen on 100 % helpompaa.Kuvissa näyttää siltä, että glitteriä olisi joissain paksulti, mutta livenä ne oli ihan tasaiset :DTuote saatu Kuopion Make Up Storesta.

13 kommenttia:

 1. Söpöt! Harvemmin näkee sulla tämmösiä hemppiskynsiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kyllä kovin usein tule tämmöisiä tehtyä, hyvä että edes kerran-pari vuodessa :'D

   Poista
 2. Mulla on tää vielä kynsille kokeilematta! Mut varmaan teen samanlaisen toteutuksen kuin sinä. :) Luomille yritin tätä laittaa, mutta siitä ei tullut kuin sotkua ja niitä glittereitä löytyi vielä useamman päivänkin jälkeen mm hiuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, voin kuvitella sen glitterin jättämän kimalluksen :D Minnuu pelottaa aina se, että sitä menee silmään vaikka olisi sitä liimapohjustajaa (MUS:llakin taisi olla se, mihin tarttuu nämä glitterit hyvin).

   Poista
 3. Tosi ihanat ja mun mieleen!;) glitterin käyttö on kyllä vähän blääh, aina niin sotkuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irtoglitterin käyttö on sotkuista, mutta mukavaa ajanvietettä :D Ja onhan se jännää, että putoaako purkki tmv. Itse kun näitä tein, niin meinasin tarttua pari päivää myöhemmin uudestaan irtoglitter-purkkiin :'D

   (enkä väitä vastaan, jos näitä tulisi ostettua joskus lisää)

   Poista
 4. Söpöt ja mulla noi irtoglitterien käyttö on vaan jäänyt varmaanki juuri sen aiheutuvan sotkun takia.Täytys laittaa kiertoon mitä tuolla kaapissa pyörii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irtoglitterien käyttö on kyllä sotkuista, ei ole siihen vielä siistiä keinoa keksitty :D

   Poista
 5. Nää on tosi ihanat ♡ Hahahahaaa, kiitos decalmatto varoituksesta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3

   Joo, omalla riskillä decalmaton kanssa :'D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)