22.3.2016

Avon - Iceberg White

Olen tätä postausta ollut kirjoittamassa jo ainakin vartin, mutta katseeni kiinnittyi vastapäisen kerrostalon nurkilla hiippaileviin miehiin :D Toinen seisoi lumikasan päällä ja toinen tarpoi lumihangessa talon julkisivua pitkin mittaillen jotain.


Kynsillä simppelisti Avonin Iceberg White, joka peittää yhdellä kerroksella. Jostain syystä näissä Gel Finish -lakoissa ei lue nimiä pullossa, vain niissä koteloissa joissa ne tulee. Muissa erikoislakoissa ja ei geelilakoissa ne nimet löytyy pullon pohjasta. Vielä kun se musta kynsilakka tulisi takaisin valikoimaan, niin saisi kaikki perusvärit.


Sinful Colorsin Decadent on oikein mainio glitter, täytyy vain ottaa huomioon, että tässä pohja on hieman punainen ja valkoinen pohjaväri muuttui punertavaksi.

Muutamassa kynnessä, juuri ja juuri nähtävillä oleva Essencen Let Stars Rain Down On Me! pääsi myös antamaan jotain kimallusta lisää kynsille. Kovin tiheää tämä ei ole, mutta tykkään siitä, että ei peitä koko lakkausta.

/en hyödy linkeistä.
4 kommenttia:

 1. Mua juippii se ettei niissä perusväreissä lue pullossa nimeä, pärinää :) Kiva kimara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla taitaa niissä prowear-lakoissa olla pohjassa nimet ja erikoislakoissa, näissä gel-lakoissa ei :(

   Poista
 2. Mun pitää säilyttää näitä Avonin lakkoja pahveissa just ton takia! Onneksi ne pakkaukset on mustia, eikä mitään susirumia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D

   On kyllä hyvin mälsää, että itse pitäisi kikkailla ne nimet tai tosiaankin säilyttää pahveissa.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)