10.3.2016

Kolme pientä Muppettia

Kun etsin myyntiin lakkoja, niin joskus löytää unohdettuja tuttuja, kuten Orlyn ihan perusmusta Liquid Vinyl. Yksi suosikkimustistani, jos satut tähän törmäämään, niin nappaa ainakin yksi pullo mukaan. Jos isket koristeita päälle, niin yhden kerroksen taktiikka riittää :)

Teki mieli fiilistellä OPIn Muppets -kokoelman glittereiden kanssa, joten laitoin niitä päällekkäin.
Kynsiltä löytyy siis; Gone Gonzo!, Gettin' Miss Piggy With It ja The Fresh Frog Of Bel Air.Facebookin puolella, Kynsikoristelut -ryhmässä on ollut puhetta mm. OPIn lakoista, lähinnä punaisista, jotka päästävät väriä, esimerkkinä Bearest Of Them All ja Muppets World Tour, josta on kadonnut pinkit glitterit kokonaan. Niin on käynyt tässäkin tapauksessa, nimittäin Gettin' Miss Piggy With It -lakan pohja on myös punertava eli antaisi valkoisen päälle lakattuna hentoisen punaisen värin, pöh.Verkkokauppa uutisia!

Avon aukaisi eilen konsulttien omat verkkokaupat ja tästä linkistä pääset minun kauppaani ;)
Tästä linkistä pääset verkkokaupan yleisilmeeseen ja voit etsiä lähimmän konsulttisi tai vaikkapa hankkia omat tunnukset.

Sivut eivät ihan vielä ole täysin kunnossa, sillä mm. suosikkituotteet on kaikilla tällä hetkellä samat. Mutta kyllä sieltä varmasti tarvitsemansa löytää.

4 kommenttia:

 1. Nätit kynnet. :) Haluutko kertoa lisää tuosta konsultoinnista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Lyhyesti sanottuna; kun hankkii tunnukset, niin voi tilata Avonilta tuotteita itselle ja asiakkaille. Myös mahdollisuus yletä tiiminvetäjäksi ja hankkia uusia edustajia siihen omaan tiimiin. Tilauksista saa alennusta, jos tilaa yli 80€ ja postikulut on ilmaiset.

   Itse tilailen suurimmaksi osaksi vain itselleni, mutta joskus kaveri tilailee miun kautta :)

   Poista
  2. Okei. :) Eli ei siis tuoteneuvontaa tai suositusitteluja?

   Poista
  3. No, miten kukin sen haluaa tehdä :) Kukaan ei pakota sinua keräämään tiimiä, ellet itse halua. Jos asiakkaat kysyy jotain, niin sitten toki voi neuvoa/antaa vinkkejä.

   Ja Avonilla on netissä koulutuksia yleensä jokaisesta jaksosta.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)