9.7.2016

Kevyttä vartalonkosteutusta

Avonin Care -sarjaan tuli kevyen koostumuksen omaava vartalovoide, joka käy melkein päästä varpaisiin. Voide sisältää maitoproteiinia sekä e-vitamiinia.

Tämä on tosiaankin kevyt koostumukseltaan, purkkiakaan ei tarvitse paljoa puristaa, kun voidetta sieltä jo tulee, eli ei todellakaan ole paksua. Tuoksu on hyvin voidemainen, perustuoksu ei mitään kikkailua.

Harmittelin, kun Fruttinin Cherry - Vanilla -vartalovoide loppui, sillä se oli kevyttä ja imeytyi nopeasti, jolloin sitä pystyi levittämään koko keholle.
Nyt sain sille kuitenkin korvaavan tuotteen, sillä tämä tosiaankin imeytyy nopeasti, esim. The Body Shopin vartalovoit ovat (etenkin näin kesällä) aika tuhtia, joten tämä on loistava valinta.
Voide lupaa syväkosteuttaa ja helpottaa ihon oireita jättäen sen pehmeäksi ja kimmoisaksi. Tähän en osaa sanoa mitään, sillä ihoni ei erityisen kuiva ole, koska rasvaan joka päivä, mutta käsivarret ainakin kiittivät tästä ihonkosteuttajasta, sillä tällä hetkellä muut käytössä olevat voiteet ovat liian tuhteja käsille, eikä tuhdit voiteet ole kivoja käyttää hentoisiin käsivarsiin, jotka huitovat aina ties missä.


Hintaa tällä 400 ml purkilla on 3,95 € (norm. 7 €) kampanjassa 11. Sama hinta myös kampanjassa 12.
Ja jos haluaa välillä vaihtelua, niin tätä löytyy myös tuoksullisina esim. kaakaovoi, kuningatarhyytelö sekä jasmiini.

Samaisen sarjan tuotteet löytyvät myös käsi- ja kasvovoiteina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)