30.7.2016

Kuukauden tuote - suolasuihke

Miulla on jakaus, joka on itsepäinen ja vaikka sitä kuinka yrittäisi siirtää, ei se pysy poissa kuin ehkä max. 3 päivää, kun se palaa taas samaan kohtaan. Jakaus myös menee aika taakse, joten otin käyttööni suolasuihkeen, että saan hiukset katkaisemaan sen jakauksen taakse menemisen.

Käytössäni on Essencen Wave Goddess -suolasuihke, jota ravistellaan ennen käyttöä, suihkitaan hiuksiin (kosteisiin tai kuiviin), sitten pöyhitään, rutistellaan tai tupeerataan. Tässä on Like a day in paradise hajuveden tuoksu, omaan nenään kivan trooppinen.


Suihkutan tätä yleensä kuiviin hiuksiin, tupeeraan takaa jakauksen kohdalta ja laitan hiukset ponnarille. "Kampaus" kestää koko päivän hyvänä.Käytätkö sinä suolasuihkeita?
Ps. käykäähän vastaamassa erittäin vaativaan kyselyyn, klik!
6 kommenttia:

 1. En ole koskaan käyttänyt, mutta meinannut olen;) Essence vaikuttaa ihan hyvältä aloituskappaleelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En miekään ole koskaan ennen käyttänyt :D Itse asiassa en tiedä onkohan Essencellä enää suolasuihketta, sillä tämä on jostain (peräti viime vuoden) kokoelmasta. Säilyvyysaika ei ole kovin pitkä, ainakaan tällä, sillä luvataan 6kk avaamisesta.

   Poista
 2. Ensimmäistä kertaa kuulin suolasuihkeesta ja luulin, että esittelet jotain jalkoihin suihkittavaa juttua. :) Aikasta mielenkiintoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kylpysuola onkin sitten asia erikseen :D Suolasuihkeet kulkee joillain merkeillä myös tekstuurisuihke nimellä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Miulla on se LivBoxissa tullut kokeilematta, yritän tämän saada käytettyä ensin :P

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)