10.7.2016

Örkin kätketty aarre

Tämä kesä on siitä poikkeuksellinen, että tulen ensimmäistä kertaa ikinä tekemisiin...

Festareiden kanssa, nimittäin olen ensi viikolla talkoolaisena Ilosaarirockissa. En ole festarikansaa, mutta kun suhteiden kautta sinne oli mahdollisuus ilmoittautua, niin jotain jännää sentään tähän kesään :D Itse olen lomalla tämän rokkiviikon (sekä sitä seuraavan), eli 11- 17.7. Itse päätapahtuma on 15-17.7.

Itselläni on vielä se etu, että asun tässä rokkialueen lähellä, niin ei tarvitse kyytien kanssa panikoida, vaan voin tulla ihan milloin vaan kotiin.

Mutta asiaan.
Meidän Joensuumiitistä sain Eveltä ison kasan ostamiani lakkoja ja Sally Hansenin Hidden Treasure oli yksi niistä. Jäljitin Even blogin kautta infoa ja tämä olisi ilmestynyt vuonna 2010, nykyään ehkäpä vaikeasti löydettävissä. Perinteinen flakie, ehkäpä siinä ns. perinteisessä värivaihtelussa eli oranssi-vihreä-sininen, riippuen valaistuksesta.

Pohjalle pääsi OPIn Ogre-The-Top Blue, joka on myös ikivanhasta Shrek Forever After -kokoelmasta, tämäkin ilmestynyt vuonna 2010. Kynsillä kaksi helppoa kerrosta :)Oletko sinä tulossa Ilosaarirockiin?2 kommenttia:

  1. Taitanee rokkailut jäädä väliin, onkohan sitä tullut liian vanhaksi kun ei oikein innosta!? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekään en ole koskaan käynyt, nyt kun saa ilmaiset liput, niin pari esiintyjää käyn kurkkaamassa :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)