5.3.2018

CND Creative Play swatchit, osa 2!

Ihka ensimmäiset ostamani Creative Play -lakkojen swatchit voit kurkata täältä! Ostin nämä edellisen postauksen tavoin CesarsShopista, tarjouksesta 7 €/kpl. Ilmaiset postikulut ystävänpäivänä houkuttelivat ostamaan ;)

Löysin samalla myös sähkönsinisen sävyn, jota olen jo kauan etsinyt!


Aurinko Armaskin paistoi!


Royalista on se oikea, jota olen etsinyt jo pitkään. Täydellinen sävy, ulkovalossa ja kameran läpi vaaleampi, livenä hieman tummempi sininen. Kynsillä kaksi kerrosta.

Levittyvyys on täydellinen, sivellin on aika samanlainen kuin China Glazella, mutta ehkä millin tai pari leveämpi. Lisäksi tämä lakka tuoksuu täysin samalle, mille kaikki muutkin sähkönsiniset lakat yleensä.

Nämä kuivuvat nopeasti ja kiiltäväksi. Näiden kanssa ei tarvitse laittaa alus- tai päällyslakkaa. Ei värjännyt kynsiä ainakaan kahden päivän pidon aikana (ei aluslakkaa).


Royalista


Stellarbration on shimmerpohjainen päällyslakka tai voihan tätä käyttää yksinäänkin. Lakan pohja on itsessään kirkas, mutta se on täynnä kultaista ja punaista shimmeriä. Lisänä isompia glittereitä, jotka ovat hopeisia sekä tähtiä.

Tätä lakkapulloa kannattaa pyöritellä jonkin aikaa tai pitää ylösalaisin, että saat tähtiäkin siveltimeen mukaan.


Royalista + Stellarbration


Mango About Town on pirtsakka, ehkä omaan silmään punaoranssi? Levittyy kuin unelma, ei peitä kolmellakaan kerroksella, vaan kuultaa hieman läpi.

Tästä ei ole mitään muuta sanottavaa :D Perinteiset sanat: kuivui näille lakoille ominaiseen tapaan nopeasti.


Mango About Town


Revelry Red. Pitäähän sitä punaistakin olla, mutta ei mitä tahansa punaista, vaan eloisaa!
Tässä lakassa on shimmeriä ja isompia glittereitä. Glittereitä ei kuitenkaan ole lakkapohjan täydeltä, vaan niitä on sopivasti.

Kynsillä kolme kerrosta, hieman läpikuultava tapaus. Mutta nätti silti :)Revelry Red
Mikä näistä on sinun suosikkisi?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)