31.3.2018

essence out of space stories: guardians of the unicorn ja mermaid of the galaxy

essencen out of space stories sarjaan tuli kaksi uutta lakkaa ja muutama vanhemmista poistui näiden tieltä, numerot 02 ja 07.

Uudet ovat nimeltään guardians of the unicorn (08) ja mermaid of the galaxy (09). Pulloissa on 9 ml ja hinta 2,49 €/kpl.
guardians of the unicorn ja mermaid of the galaxy

guardians of the unicorn ei ole minun suosikkini. Ohuehko koostumus, näkyi läpi vielä kolmellakin kerroksella. Pidemmät kynnet vaativat ainakin sen kolme tai paksuja kerroksia, riippuu toki lakkaustekniikastakin. Siveltimenvedot näkyvät hieman.

Kuivui nopeasti ja oli muuten helppo lakattava. Kuvakulmasta riippuen lakka vaihtaa hieman väriä, violetimpaan.


guardians of the unicorn

guardians of the unicorn


mermaid of the galaxy oli miulle näistä kahdesta parempi. Koostumus oli tässä paksumpi kuin tuossa toisessa, en tiedä onko tälle käynyt jotain kuljetuksen aikana, vai onko oikeasti koostumus hivenen paksumpi. Lakkasin silti kolme kerrosta ja kyllä se hieman valoa vasten kuultaa vielä kärjistä läpi. Kuivui yhtä nopeasti kuin tuo toinenkin.

Turkoosi, nimensä mukainen lakka. Myös tässä näkyvät siveltimenvedot, voisipa ehkä sopia leimaukseen! Luonnonvalossa lakka näyttää paremmalta, kuin mitä nyt tätä kirjoittaessani keinovalossa. Väri on paljon laimeampi, luonnonvalossa pirteämpi :D


mermaid of the galaxy

mermaid of the galaxy
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)