25.3.2018

Esittelyssä Kärkkäinen -verkkokauppa.

Jatketaan verkkokauppojen esittelyllä, tällä kertaa vuorossa ehkäpä monellekin tuttu Kärkkäinen. Täällä idässä ei kivijalkakauppoja ole, joten itse tilaan tietenkin verkkokaupasta. Miun ostokset koostuu lähinnä essencestä ja karkeista, melkein joka kerta :D

Tein tilauksen maanantai-iltana, paketti saapui lähikauppaan noudettavaksi keskiviikko iltapäivänä. Eli pitkään pakettia ei tarvinnut odotella.


Toimitusvaihtoehdot:

Posti, myös kirjelähetys esim. kirjat ja cd-levyt.
Matkahuolto.

+ Postin rahti, jolla toimitetaan isokokoiset tuotteet, kuten trampoliini ja kodinkoneet.

Postikulut vaihtelevat sitä mukaa, kuinka paljon/mitä tilaat/mihin haluat paketin saapuvaksi.
Tilaukset saapuvat pahvilaatikossa, kyljessä verkkokaupan osoite. Päällä tietenkin osoitetiedot jne.

Kun paketin avaa, vastassa on palautuslomake, sekä kuitti. Yleensä ruskeaa paperia täyttämässä tyhjää tilaa.
Kun mie olen tilannut kosmetiikkaa, ne ovat joko olleet Kärkkäisen muovipussissa tai samaisessa pussissa, mutta sen ympärillä vielä kuplamuovia. Ihan aina jälkimäistä ei ole, joten riippuu paketista :D

Muuten pehmusteita ei ole jokaisen tuotteen ympärillä erikseen (edellisessä tilauksessa tuotteet olivat vain muovipussissa ja sainkin pistää yhden tuotteen palautukseen).

Yllä kuplamuoviin kääritty muovipussi.

Alla olevassa kuvassa näkymä siitä, kun kuplamuovin pyörittää pois. Jos tilaat puuterimaisia tuotteita, kannattaa huomioida, että se voi ottaa osumaa muista tuotteista, jotka paketissa/pussissa pyörii.

Ja sitten ne tuotteet, mitä tilasin :)

Uutta essenceä ja sitä namia.


 
Mistä verkkokaupasta olet tilannut viimeksi?
6 kommenttia:

 1. Tilasin itse viimeksi iHerbistä. Valitettavasti siellä eivät juurikaan käytä pehmukkeita, joten en tilaa koskaan iHerbistä mitään puuterimaisia tuotteita. Kärkkäiseltä en ole vielä koskaan tilannut, mutta pitää varmaan tehdä se, koska Essencen uutuustuotteita on aika vaikea löytää mistään normimyymälästä. Tai kyllä niitä löytyisi, mutta ei ole mahdollista tehdä mitään laajaa myymäläkierrosta;) Hyvä tietää tuosta Kärkkäisenkin pakkaamistyylistä:) Kiitos vinkeistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, iHerb on kyllä myös yksi, joka ei pehmusteita käytä. Miulla ollut yleensä muutama ilmatyyny pehmikkeenä, mutta ainakin toistaiseksi esim. luomiväripaletit tulleet ehjinä.

   Miulla oli tässä Kärkkäisen tilauksessa karkit pohjalla ja tuo muovipussi hässäkkä aseteltu niiden keskelle ja päällä sitten paperimytty.

   Viime tilauksessa taisi olla vaan kosmea ja ne tuli pelkälteen muovipussissa, joten Catricen luomiväripaletti otti osumaa aika pahasti (pistin sen takaisin).

   Poista
 2. Kärkkäisellä kivijalkakaupassa olen käynyt Oulussa, mutta tykkään nettimyymälästä enemmän koska siellä on laajemmat valikoimat.
  essenceä ja muutakin kosmetiikkaa ne tilaukset on mullakin olleet :)
  Viimeksi tilasin Tambeatyltä englannista luomiväripaletteja. Piti lopultakin saada se pitkään himoitsemani Soph X-luomiväripaletti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla meni eka (ja toistaiseksi viimeiseksi jäänyt) Tambeautyn tilaus niin huonosti, että välttelen sitä :D Paketti oli matkalla pari kuukautta ja katosi siinä välissä. Tietty lähettivät tilauksen uudelleen, mutta se minkä takia tilauksen tein oli loppu :(

   Soph X -paletti on aika monen huulilla (vai silmillä) ollut nyt lähiaikoina, kun Makeup Revolutionit rantautui Suomeen Prismoihin ja kyseinen paletti kuuluu siihen valikoimaan. Minuakin se kieltämättä kiinnostaa :D

   Poista
 3. Tilasin pojalle verkkokauppa.comista viimeeksi

  VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)