23.10.2018

Kasvonaamiosetti Tokmannilta

Ostin Tokmannilta testiin neljän kasvonaamion setin, jolla jokaisella on sama ominaisuus eli ne ravitsee ja kosteuttaa. Ostohetkellä setin hinta oli 3,99 € ja neton neton neton netto -päivillä hinta oli 4 €.


Kasvonaamiot ovat yksittäispakattuja ja niissä on 10 g kussakin. Kaikissa vaikutusaika 15-20 minuuttia, sen jälkeen huuhdellaan.





Otin ensimmäisenä testiin vaniljan ja voi hyvät hyssykät miten herkulliselta tämä tuoksui :O Naamiopakkaus ei ole täysi, mutta silti tästä riittäisi ohuella kerroksella varmasti jopa kolmeenkin kertaan, mutta itse laitoin kaikki. Koostumus oli voidemaista.

Tuoksu on herkullinen vanilja, päihittää jopa vaniljajäätelön ja -jogurtin tuoksun, todella hyvä! Jos tämä tuoksui näin hyvälle, niin odotukset on kovat myös muita kohtaan.

Ensimmäisenä kokeiltu naamio asetti selkeästi liian korkeat tavoitteet, muiden tuoksu on aika mitäänsanomaton. Omena tuoksuu hieman vihreille omenoille, kookos ihan pienen häivähdyksen ja mustikka, ei oikeastaan millekään.




Naamioiden koostumus ja väri on kaikissa sama. Jos naamiota levittää paksulti, joutuu huuhtelemaan aika runsaalla vedellä, sillä naamio on yllättävän vaikeaa saada pois. Ohut kerros huuhtoutuu nopeammin tai sitä voi nopeuttaa esim. pyyyhkäisemällä kasvopyyhkeellä.

Ostaisinko uudelleen? En.









Mitä kasvonaamiota sinä olet käyttänyt viimeksi?









2 kommenttia:

  1. Hmh, minä jo noista innostuin, mutta ehkä ei olekaan hyvä idea ostaa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo.. Ei mitään elämystä tarjota, paitsi tuoksultaan tuo vanilja :/

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)