24.3.2019

Boxycharm helmikuu 2019

Helmikuun Boxycharm saapui, ilmeisesti maaliskuuta saa odotella vieläkin pidempään, sillä ollaan kuun puolessa välissä, eikä sitä ole vielä edes lähetetty :D Jospa se tämän postauksen ilmestymiseen mennessä olisi lähetetty varastolle //ja niinhän siinä kävi, että 15.3 oli tullut lähetysilmoitus, paketin lähetytin varastolta 22.3.


Nyt sisältöön!

Pretty Vulgar Shimmering Swan highlighter (32 $).

Laatikon arvokkain tuote oli highlighter, todella nätti ja vaalealle iholle suhteellisen sopiva sävy, mutta itselläni ei ole tälle käyttöä. Joten eteenpäin!
Too Faced Better Than Sex mascara (24 $).


Kulttimaineessa oleva ripsari, jonka pakkauksella voisi treenata käsilihaksia, sillä hylsy on todella painava! Hyvin luksusmainen hylsy, jonka paino yllätti :D

Farmacy Clean Bee Ultra Gentle Facial Cleanser (22 $).


Tuote lupaa poistaa mm. likaa, epäpuhtauksia ja meikkiä. Tehty käytettäväksi päivittäin, herkän ihon huomioiden. Tästä löytyy esim. kookosta, sokeria, aloeta, lakritsijuurta ja kamomillaa. Tehty Koreassa.

Tämän itseasiassa korkkasin, kun minikokoinen putsari loppui ja tämän tuoksusta tulee mieleen tee, jossa on ihan liikaa hunajaa :D Muutenkin hyvin luonnonläheinen tuoksu.
Touch In Sol No Poreblem Primer (18 $).

Tämä on myös tehty Koreassa.

Tämä lupaa tehdä huomaamattoman "kankaan" meikkivoidetta varten. Siloittaa ihohuokosia, juonteita ja antaa iholle silkkisen sileän tunnun. Tässä on mukana vihreää teetä ja kollageeniä.

Tätäkin olen kokeillut ja ei oikein vakuuta omia ihohuokosiani, jotka ovat suht isot. Jättää ne näkyville, eikä edes yritä häivyttää. Pitäydyn isommassa hädässä siis essencen primerissa.

Trestique Prime + Glaze Lip Crayon (25 $).

Hauska kynänmalliin tehty pakkaus, jonka korkki kiinnittyy pakkaukseen magneetilla.

Miulle viskoovat boksissa aika paljon punaisia huulituotteita, vaikka laitoin sen neutraaliksi :D Joten tämä lähti myös eteenpäin.


Boksin kokonaisarvo 121 $.Mikä oli sinun suosikkisi? Oletko jotain merkkiä/tuotetta kokeillut?


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva sisältö! Glossybox tuntui hiukan pettymykseltä, joten nämä jenkkilaatikot houkuttavat aina enemmän ja enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä harmi, että kotimaisissa ja melkein kotmaisissa bokseissa sisältö ei ole oikein tätä Boxycharm -laatua, toki tilaajiakin on reilusti enemmän siellä päin kuin täällä.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)