18.3.2019

Color Club - Disco Dress, essence - orange to go, Starrily - Eclipse.

Tein Instagramiin noin 1,5 viikkoa sitten kyselyn, mitä laittaisin kynsille seuraavaksi. Päätin yhdistää sitten suunnilleen kaksi suosituinta ja näistä tuli aika halloweenmaiset :D Onneksi kamera näyttää violetin sinertävänä, joten ei blogin kuvissa ole niin halloweenmainen kuin livenä ;)Color Club Disco Dress, on miun lakkaprojektissa. Tähän on lisätty holonestettä, joten on siksi hieman kimalteleva. Minikokoinen 7 ml pullo ja on hieman jo paksuuntunutkin + pullo on vajunut jo puoleen väliin, eikä siveltimellä enää oikein saa normaalisti lakkaa, joten pitää kallistaa. Miulla on tästä täysikokoinenkin versio, mutta tietty yritän tämän käyttää ensin.

essence orange to go, on oikein sähäkkä oranssi sellaisenaan, ei neon, mutta aika räikeä kuitenkin. Ja on mukava koostumukseltaan.Starrily Eclipse on hologrammipäällyslakka, joka antaa holoa kynsille. Tämä on sellainen, että sopii tietenkin käytettäväksi sellaisenaan esim. ihan vaan aluslakan päällä, Essien Sugar Daddyn tai muun neutraalin parina ja toki tummien värien päällä tuomaan jotain säihkettä.

Tätä yksi kerros.

2 kommenttia:

 1. Onpa upeasti onnistunut liukuväri! <3 Toki sävyt on vähän halloween-tyyliset, mutta mitäpä sitten. Kaunis yhdistelmä kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein ajatellut tuota väriyhdistelmää loppuun asti :')

   Omasta mielestäni tuo liuku on vähän töksähtävä.

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)