8.3.2019

Oriflame The ONE 10-in-1: Dark Cherry, Copper Powder & Silver Sheen.

Oriflamelta tuli tähän jaksoon (1.3 - 21.3) uutuutena, sekä rajoitettuna eränä uusi kynsilakkasarja, joka lupaa 10 erilaista ominaisuutta. Mitä ne ominaisuudet ovat?

* 1 kerros riittää
* Pitkäkestoinen
* Korkeakiiltoinen
* Intensiiviset värit
* Levittyy tasaisesti
* Ei lohkeile
* Ei tee raitoja
* Liukuu tasaisesti
* Kuivuu nopeasti
* Poistuu helposti


Sävyjä on yhteensä kymmenen ja näiden hinta on 4,90 € (norm. 10 €)/kappaleelta tämän jakson aikana. Jokainen lakka on 5 ml eli sellainen koko, joka tulee varmasti jossain vaiheessa käytettyä, ehkä.

Tilasin demona näistä kolme, joten kurkataan mitä mieltä olin.
Dark Cherry on sävyltään viininpunainen tai nimensä mukaisesti oikein tumma kirsikka. En tykkää lakkailla paksuja lakkakerroksia, koska niiden kuivumisessa kestää pidempään, olipa lakka kuinka nopeasti kuivuva tai ei, joten ainakaan tämä ei peittänyt omia kynsiä yhdellä kerroksella. Itse asiassa, keskisormessa näkyy kahden kerroksenkin jälkeen kuultavuutta = en lakannut tasaisesti.

Kynsillä siis kaksi kerrosta, ei päällyslakkaa. Kiiltoa Oriflamen lakoissa on melkeinpä aina, olipa päällyslakkaa tai ei.


Copper Powder, kynsillä myös kaksi kerrosta ei päällyslakkaa. Niin, se ei raidoitu -kohta?
Tämä on metallisempi koostumukseltaan, joten jo ennen lakkaamistakin mietin tätä yhtälöä ja raidat eivät hävinneet edes päällyslakan kanssa.

Yksi, miun normaali, kerros ei ollut peittävä, sillä jätti vapaankasvunrajan näkyviin. Lyhyemmillä kynsillä tätä ongelmaa ei tietenkään olisi.


Silver Sheen, kaksi kerrosta, ei päällyslakkaa. Tämä on myös hieman metallinen, mutta ei niin selkeä kuin Copper Powder. Lakkapohjassa on paljon hopeista, joka tuo sille hyvän peittävyyden. Tässä myös hieman näkyy siveltimenvedot, eikä peitä yhdellä kerroksella ja kahden kerroksen jälkeenkin näkyi hieman läpi.

Kaikki nämä lakat lähtivät ihan normaalisti pois, mutta tämän kohdalla kannatan yhtä pyyhkäisyä ja aina samaan suuntaan tai muuten hopeista hilettä on joka puolella :D Etusormessa (vasemmalla puolen) näkyy kyseisiä hituloita, kun poistin ylimenneitä lakkoja, enkä saanut enää niitä pois, kun levisivät vain.


Oliko näissä mitään erikoista? Ei omasta mielestäni. Toimii niin kuin kaikki kynsilakat ja en usko edes kaikkiin lupauksiin, sillä esimerkiksi itselläni kaikki kynsilakat lohkeavat jossain vaiheessa :D Yleensä, jos maksan ostokset kortilla, niin viimeistään siinä vaiheessa, kun korttia otan omasta lokerostaan pois.

Koskaan, ei omat lakkaukset vaan kasva nätisti pois, vaan aina sieltä jokin pala lohkeaa lakkauksesta.

Lakat myös yleensä lähtevät helposti pois, jos vaan aineet ovat kohdillaan, raidoittuvuus kolahtaa metallisissa lakoissa omaan nilkkaan ellei sitten töpöttele toista lakkakerrosta esim. meikkisienellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)