2.3.2019

Taas juhlitaan! -arvonta.

Tänä vuonna olin jo hyvissä ajoin liikenteessä ja blogisynttäreitä muistetaan melkein päivälleen oikein, vain yhden päivän viiveellä!
Aloitin bloggaamisen 1.3.2011, hieman myöhemmin aloin tekemään perusvideoita YouTube-kanavalle ja siellä riehun yhä, Instagram ja Facebook tietenkin mukana.
Pari vuotta ja sitten voikin juhlistaa pyöreitä vuosia, jos blogitaival enää silloin jatkuu, mutta ensi vuonna juhlistan itse pyöreitä, kun ikämittarissa ensimmäiseksi luvuksi tuleekin kolmonen (tästä syystä varmaan aloin opettelemaan villasukkien tekoa, ja olenkin tehnyt niitä jo neljä paria) ;)
Nyt itse asiaan.Kokosin arvontapalkintoon vähän sitä sun tätä, että olisi hieman monipuolisempaa tarjontaa.
Palkinnosta löytyy seuraavat tuotteet:
* Natura Siberica Professional -matkakokoinen tuotesetti, johon kuuluu shampoo, hoitoaine, vartaloemulsio ja suihkugeeli. Kaikki kooltaan 50 ml.


* Kultasuklaan appelsiinimaitosuklaa -levy.
* Avon Clearskin Pore & Shine Control Black Mineral -kasvonaamio.
* Ziaja Goat's Milk -entsyymikuorinta.
* essence into the snow glow -kasvokuorinta.
* Loccitane Verbena -minikokoinen hajuvesi.
* Wet'n Wild Nude Awakening -luomiväripaletti.
* Wet'n Wild Liquid Catsuit mattahuulipuna minikoko, sävyssä Berry Recognize.
* essence shine shine shine wet look -huulikiilto, sävyssä happiness in a bottle.
* Avon Care -huulivoide.
* Loreal Paris Lip Paint / Matte, sävyssä Babe-In.
* Buxom full-on Lip Cream, sävyssä Mudslide.

* essence into the snow glow peel off- kasvonaamio.
* Mizon Joyful Time Royal Jelly ja Hyaluronic Acid -kasvonaamiot.


* essence my must haves satin blush, sävyssä strawberry smoothie.
* Freedom Professional London #ProArtist HD Light, kolme kappaletta highlightereita. Jokainen on oma pannunsa, joten ne voi laittaa esim. magneetilla omaan magneettipalettiin.
* Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water in Oil -misellivesi.
* LUSH Sleepy -suihkupommi.
* LUSH Buck's Fizz vartalohoitoaine.
* LUSH Santa's Belly -suihkujelly. Tämä oli vuotanut minulle tullessaan, kun aina nämä jellyt, joten tämä on aukaistu ja pyyhitty enimmät vuotaneet mössöt pois. Tulee luultavasti myös vuotamaan kun postitan palkinnon sitten arvonnan voittajalle.
+ kaksi Lumenen näytettä ja yksi Origins -näyte.
Kaikki tuotteet ostettu itse, lukuunottamatta: satin blush -poskipunaa, joka on saatu hyvityksenä tilauksen viivästymisestä, highlighter trio saatu, kun tilaus ylitti tietyn summan ja Garnierin misellivesi saatu Garnierilta testiin, mutta en ole tuotetta avannut.Osallistumisohjeet ja muut tiedot;+ Toimitan palkinnon vain Suomeen, Matkahuolto/Posti.
+ Arvonta on voimassa Google -tilin käyttäjille (Blogger, Gmail, YouTube..).
+ Arvonta suoritetaan Random.orgilla.
+ Sähköpostiosoitteen jättäminen ei ole pakollista. Jos sitä ei ole jätetty, huhuilen voittajaa blogissa osallistumisajan päätyttyä, aikaa vastata sähköpostitse huhuiluun on 48 tuntia. Sitten arvon seuraavan ja sama homma pyörii niin kauan, kunnes voittaja saa minuun yhteyden.
+ Sähköpostiosoitteen jättäessäsi, otan yhteyttä mahdollisesti arpaonnen osuessasi sinuun. Kysyn osoitetietoja jne. jotka ovat oleellisia palkinnon toimittamista varten. Muille osapuolille en niitä toimita, enkä myöskään tiedustelemiani osoitetietoja. Käytän niitä vain postitukseen. 
+ Postauksen kommentit poistetaan, kun arvonnan voittaja on saatu tavoitettua/tavoittanut minut.
++ Kommentoi, mitä pidit blogin vuoden 2018 kalenterista? Oliko luukkujen tuotteet kiinnostavia? Mitä haluaisit tämän vuoden kalenteriin?Voit osallistua arvontaan 26.3.2019 saakka!