16.3.2019

Ostoksia - Kosmetik4less, Oriflame, Avon, Sokos, Kicks, Carlson, Citymarket

Lauantain kunniaksi jälleen muutamia ostoksia.
 
ps. Instagramissa menossa myös arvonta, joka päättyy huomenna! Klik!

 
 
 
 
- teksti sisältää mainoslinkkejä, jotka on merkitty * -merkillä.
 
 



Citymarketista ostin yhden essencen lakan, kun kaikki kynsilakat vaihtoivat ulkoasua, joten tämäkin oli muiden ohella puoleen hintaan. Misshan naamiot olivat myös jossain tarjouksessa ja olen tainnut molemmat jo käyttää pois.






Sokokselta ostin Malu Wiz Stay Fresh! -setin, joka sisälsi kaksi tuotetta. Alennuksen jälkeen tälle jäi hintaa 15 €, kun normaalisti hinta oli siellä about 45 euron tienoilla.

Loccitanen setti lähti myös koriin, kun tämäkään ei kovin hintavaksi tullut, olisikohan 20 €?

Molemmat olivat siis joulun jälkeisestä alennuksista





Sokoksen verkkokaupasta vähän isompi setti muun muassa kynsilakanpoistoaine, taikaviila, kasvonaamio (käytetty jo pois), kaksi vartalonkuorintaa (joita molempia olen jo yhdet tuubit käyttänyt loppuun), pikakuivattava päällyslakka, minisuihkugeeli, lämpösuojasuihke ja kasvokuorinta.






Citymarketista Catricen uutuuskynsilakkoja:

- Turn The Lights On.
- You Glow My Mind.
- Easy Peasy Green Squeezy.
- Universe Blaze.

Galactic Glow -sarjan lakat ovat pääasiassa tehostelakkoja muiden lakkojen päälle, eivät ole peittäviä yksinään, vaikka niissä sävyä onkin mukana.




Avonille pientä tilausta.

Tilasin käännettävän mekon, joka kuviollisesta puolesta tykkään enemmän, voit käydä katsomassa "asukuvan" täältä.

Uusi suihkugeeli puolisolle, sekä itselle. Pari uutta huulipunaa, tarjouslaarista huulikynä, uusi mattameikkivoide ja kynsilakat, jotka on nähty blogissa aiemmin, täällä.

Tilaajalahjana, yli 60 € tilauksesta sai valita eurolla setin, joten otin shampoo - hoitoaine -kombon.





Kicksiin* tein pienen tilauksen ja käytin alekoodin samalla.

Sieltä lähti mukaan kaksi Ritualsin suihkuvaahtoa: Samurai & Yuzu sekä Yalda*. Samuraissa on tuoksuina mandariini sekä yuzu ja Yaldassa granaattiomena sekä vesimeloni, eli samat tuoksut jotka olivat joulukalenterin kynttilöissä.

Buxomin Full on Lip Cream sävyssä White Russia*.




Kosmetik4lessille tein tilausta ja vaikka sain 3,90 € postikuluista pois, on silti 10 € toimareista huimasti! Paketti kyllä tuli neljässä päivässä, sillä olivat taas vaihtaneet kuriiria.

Kolme huulituotetta, vanhasta trend editionista tuoksusuihke, huulinaamio, Wet'n Wildin kynsilakka, kynsikoristelusetti sekä kaksi luomiväripalettia.





essencen luomiväripaletti oli online exclusive eli ei tule myyntiin edes meille asti.
e.l.f:in paletti kiinnosti jo viime vuonna, mutta se oli aina loppu! :D




Kuvassa näkyvät purkit ovat hiusnaamioita.

Kyllä, ne on molemmat 1 litran purkkeja.

Kyllä, minulla on nyt 2 litraa hiusnaamiota..

Enpä lukenut taaskaan, saatikka arvannut, että nämä purkit olisivat olleet näin suuret. Ei toki hintakaan ollut kuin 4,95 €/kpl.





Tässä kuvassa on pari tuotetta Citymarketista, luomiväripaletti sekä sävytetty päivävoide. Muut ovat Carlsonilta, oranssi kynsilakka oli poistuva sävy Catricen hyllystä.




Oriflamelta myös muutamia uutuuksia.

Vaahtosuihkugeeliä, suihkugeeli jossa on todella nätti, kesäinen ulkoasu. Muutama uutuuskynsilakka, joka lupasi tehdä kaikkea :D





Sokokselta Organic Kitchen -sarjan tuotteita, pahanmakuista maapähkinävoita, hunajaisia Carmolis -karkkeja. Kynsilakat ja kasvokuorinnat oli ystävänpäivä -tarjouksena puoleen hintaan.

Organic Kitchen -sarjan tuotteista on tulossa jossain vaiheessa juttua blogiin, kunhan käyttelen muita ensin pois.






Carlsonilta hieman essencen uutuuksia.





Viimeinkin, löysin essencen be you tiful -luomiväripaletin! Olen metsästänyt sitä viime vuoden loppupuolelta asti, palettihan kuuluu kolmen metrin valikoimaan ja se on aina ollut verkkokaupoista loppu, kun olen tilauksia tehnyt ja nyt tärppäsi! Tilasin ohessa muutakin, kuten näkyy :D







Kicksin tilaukseen käytin jälleen alekoodin ja tilasin Make Up Storen Hologram* -irtoglitterin sekä Budgie* merkin kuorinnan jota voi käyttää kerran viikossa shampoon sijasta. Ostin tämän jo silmällä pitäen sitä, että Natura Siberican kuorinta loppuu parin kerran jälkeen.

+ muutama näyte tuli tilauksen yhteydessä.






Avonin maaliskuun tilaus on aika hedelmäinen ja vartalopainotteinen.

Kurkkasin jo seuraavien kampanjoiden uutuuksia ja sieltä on tulossa mm. banaanisarjaa.

Hydragel -naamion kuvia voi kurkata miun Instagramista, klik!

Löytyy pari tuoksusuihketta, vartalonkuorinta, vartalovoiteita sekä suihkugeeliä.
Kylpyvaahto tuoksuu taivaalliselle ja tämä on ehdoton hitti kesäksi/kevääksi, mukavan pirteä tuoksu mausteisten syksy/joulutuoksujen jälkeen.

Käytän näitä kylpyvaahtoja käsisaippuana sekä suihkugeelinä.





Joensuun Taitokorttelista ostin neonlankoja sekä pyöröpuikot. Se lankakauppa koituu kohtaloksi! Nuo neoninväriset lankakerät oli niin söppänöitä, etten osaa päättää teenkö sukat/säärystimet vai mitä :D







Oliko mitään kiinnostavaa, mistä haluaisit kuulla lisää?












6 kommenttia:

  1. Oi miten paljon kaikkea kivaa oot löytänyt :)

    Mulla on Kalloksen Banaanihiusnaamio pönikkä meneillään, ollut varmaankin jo noin parisen vuotta :D On nyt suunnilleen puolillaan, mutta oon tietysti käytellyt muitakin hiusmaskeja/tehohoitoja sen ohella. En ole myöskään hirveen ahkera hiusnaamioita käyttämään. Ihan hyvä ja toimiva se kuitenkin on ollut, ei siinä mitään.

    Tuo uusi Avonin kylpyvaahto voisi olla tarpeen, itsekin toisinaan käyttelen kylpyvaahtoja käsi- ja suihkusaippuoina kun amme uupuu. Mielenkiinnolla odottelen banaanisarjaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeeni oli varmaan messevä, kun tajusin noiden purkkien koon. Aivan järkyttävän kokoiset ja tuolla hinnalla :D Mie käytän yleensä kerran viikossa hiusnaamiota/tehohoitoa, mutta purkit on kyllä paljon pienempiä..

      Banaanisarjaan on tulossa ainakin tällä hetkellä kolme tuotetta: vartalovoi (200ml), vartaloemulsio (400 ml) ja käsivoide (75 ml).

      Poista
  2. Onpas paljon shoppailuja!
    Mua kiinnostaisi nuo Organic Kitchenin jutut, joten jään odottelemaan tarkempaa syyniä.
    Keltainen kynsilakka on aika pähee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä on jo kuvat otettu, mutta testaamaan en ole vielä päässyt :D

      Toivottavasti tuo keltainen ei värjää kynsiä :S

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)