19.8.2020

Barry M. Hi Vis Neon - Outrageous Orange & Coral Blaze swatches

Ensimmäinen postaus uudella Bloggerin alustalla. Vaikuttaa aluksi ainakin hieman kömpelömmältä ja itse kun ajastan tekstit, niin julkaisupäivämäärä ei muutu näkyville, vaan näyttää tekstin kirjoituspäivämäärän. Julkaise -painikkeessa sitten vahvistus kyllä tulee ajastuksesta. 


Jatketaan niillä swatcheilla :D

Huomasin Feeluniquen sivuilla, että miulla oli 5 € arvoinen lahjakortti, jonka käyttöaika uhkasi lähestyä loppuaan. Joten tein pienen tilauksen Feeluniquelle. Postikulut on ilmaiset yli 50 € ostoksiin, mutta ei ne korkeat ole, jos jää sen summan alle (4.95 €).

Barry M. tuotteet oli osta 3, maksa 2 -tarjouksessa. Ostin kaksi kynsilakkaa ja yhden kynsiöljyn.

Lakat ovat koostumukseltaan jellyjä, joten vaativat valkoisen värilakan alle tai käy toki sellaisenaan, jos tykkää läpinäkyvästä lopputuloksesta. Väri on tietenkin hieman kirkkaampi, jos valkoinen lakka on laitettu pohjalle.


Outrageous Orange on neon oranssi, lakkaamisen kanssa saa olla tarkkana, sillä näistä helposti näkyy epätasaisuus. Valkoista pohjalla kaksi kerrosta, Outrageous Orangea kolme kerrosta.

Ja koska lakka on ohutta, niin päällyslakka valitettavasti vetäisee kärjistä värilakkaa hieman pois.Coral Blaze, näyttää enemmän pullossa pinkiltä omaan silmään. Kamera söi tästä enemmän väriä kuin oranssista. Tämäkin on siis oikein kirkas sävy.

Pohjalla tässäkin kaksi kerrosta valkoista ja kolme kerrosta Coral Blazea. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)