6.8.2020

Boxycharm heinäkuu 2020 - Sunshine ☀

Ekstrapostaus tänään heinäkuun Boxycharmin kunniaksi!
Boxi saapui miulle maanantaina ja kurkistetaan nyt täällä bloginkin puolella sen sisältöön.


Sisältö:

- Lavish | Quick Color Switch Dry Brush Cleaner 22 $.
- Touch In Sol | Pretty Filter Glassy Skin Balm 32 $.
- Pür Cosmetics | Festival 2.0 -luomiväripaletti 36 $.
- Ciaté London | Everyday Vacay Coconut Setting Spray 22 $.
- Clean Skin Club | Vitamin C Brightening Booster 49.95 $.Yhteensä 161,95 $ ~ 138,39 €


Ciaté London -meikinkiinnityssuihke, tästä samasta sarjasta on aiemmin tullut kookoksen tuoksuinen puuteri (helmikuussa 2020). Saa nähdä minkä verran tässä on hohdetta, sillä sitä tämä lupaa tuoda kasvoille. Tuoksuu jo suuttimesta nuuhkittuna kookokselle.


Pür Cosmeticsilta yhden sävyn verran kärsinyt luomiväripaletti, Festival 2.0 joka on jatkoa viime vuoden hutikuussa ilmestyneelle Festival- paletille. Tämä paletti ei sykähdyttänyt itseäni, tykkäsin enemmän siitä viime vuoden versiosta.

Tämä siis lähtee eteenpäin.


Touch In Sol Glassy Skin Balmissa on tasainen koostumus, joka sulaa iholle ja luo ultimaattisen hehkun, joka kestää koko päivän! Tätä voidaan myös kerrostaa 2-3 kerrosta, jolloin hehku kestää vieläkin pidempään. Toimii myös primerina. Mielenkiintoinen tuote, haluan kuitenkin jossain vaiheessa kokeilla, vaikka oma rasvoituva iho hehkuu jo muutenkin ;D

Lavish -sivellinputsari, jo on purnukalla hintaa! Miulla valitettavasti tämän tyylisiä on jo parikin kappaletta, joten tälle ei ole tarvetta. Muuten olisin kyllä käyttöön ottanut.

Peltipurkki, jossa karhea sieni. Ei sen kummempi kapistus. Poistaa kuitenkin, ainakin ne muut käyttämäni versiot, hyvin siveltimistä enimmät väripigmentit, jolloin voi sitten laittaa samalla siveltimellä muita värejä.Clean Skin Club Booster oli oma valintani. Tätä voi käyttää boosterina seerumiin/voiteeseen sekoitettuna tai sellaisenaan seerumina.

Tykkään pullon ulkoasusta! Harmi, kun kerkesin seerumin vasta korkata :D Tämä saa siis odotella käyttöä.Tästä boksista ainakin kaksi tuotetta lähtee eteenpäin. Harmi, että yksi sävy luomiväripaletista oli hajonnut, se lähti helposti myös irti kopauttamalla (näytti btw ihan pieniltä muovimuruilta kun sitä poistin paletista).
4 kommenttia:

 1. Harmi että tossa paletissa oli yksi sävy rikki :/ Muuten toi näyttää mun mielestäni tosi nätiltä! Toi Celean Skin Clubin Boosteri oli myös mun valintani boksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onaina yllätys, onko tuotteet ehjänä, yllättävän usein niin on onneksi ollut. Tämä taisi olla nyt eka tapaus miulla, kun luomiväri oli hajalla ja kerran oli siinä Ace Beautyn paletissa peili säröillä.

   Poista
 2. Kiva kun tulee rikkinäistä :// mä en kestäis ;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, tämä oli vasta eka kerta itselleni ja paletteja kuitenkin tulee melkein joka kuukausi jossain muodossa :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)