31.8.2020

EOU - En Osta Uudelleen, osa 4

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.Oho, viimeisin teksti on vuodelta 2017! :D

Pitkästä aikaa tuli tämä postaussarja mieleen, sillä useimmiten tuotteet vaan "katoavat", enkä niihin enää palaa, mutta nyt on se hetki!


Näitä tuotteita en siis ostaisi uudelleen.


Fancy Handy Ocean Glow Body Cream Coral. Ulkoasu on tässä tuotteessa se kaikkein parhain, muuten tuote ei ole yhtään omaan makuun.

Geelimäinen vartalovoide, jossa punaisia pallosia. Pallot hajoavat yllättävän hyvin, jos vaan sattuu osumaan käsiin niin, että ne rikkoutuvat. Toisinaan saa erikseen painella niitä hajalle. Voide jättää ihon tahmeaksi ja vaatteet tarrautuvat ihoon kiinni. Jos et käytä yövaatteita, saat varautua siihen, että lakanat ja peitot ovat kirjaimellisesti iholla :D


Fancy Handyä myy *Lyko.

essence high beauty -kasvonaamio. Tämä oli tästä kausikokoelmasta sellainen, joka kiinnosti :D Mutta ei se sitten ollutkaan niin kiva kuin luulin, lähinnä koostumus tökkii.

Koostumus on todella juoksevaa geeliä, joka ei meinaa pysyä sormissa tai kasvonaamiosiveltimessä. Tätä ei ainakaan saa annosteltua yli, sillä tuotteen saaminen purkista on hankalaa. Vaikutusaika ei ole tässä naamiossa pitkä, noin 2 minuuttia. Jos kasvoissa on kuivia kohtia, se saattaa aiheuttaa hieman kihelmöintiä.Avon Distillery Clean Break Cleanser. Voidemainen putsari, joka muuttuu kasvoilla kirkkaaksi ja veden kanssa käytettäessä maitomaiseksi. Olen saanut tämän joskus hyvällä hinnalla, joten tuli ostettua.

Olen käyttänyt tätä aika reilulla kädellä, koska tässä on epämiellyttävä tuoksu (oma mielipide). Tuoksu varmasti tulee raaka-aineista itsestään, mutta se on hyvin tunkkainen ja muistuttaa etäisesti kalan tuoksua, kun kalaa on ensin käsitellyt. Jos tuoksu olisi miellyttävämpi, voisin ostaa uudelleen. 
W7 Cosmetics Jelly Crush Lip Scrub

Viime kesän ostoksia Keskiseltä, kun näytti kivalta! Koostumus on nimensä mukaisesti hieman hyytelömäinen, ei siis sellainen irtonainen kuin esim. Lushin huulikuorinnoissa. Tämä olisi muuten ollut todella kiva ja mieluisa käyttää, mutta tämä jättää huuliin väriä. Jos et pysy rajojen sisäpuolella, siulla on oranssia sitten kasvoissakin ja pyyhkeet värjäytyy oranssiksi.

Koostumus on ehkä jopa hieman öljymäinen, sillä se väri jää huuliin, vaikka huuhtoisit kunnolla vedellä tuotteen pois ja huulien pinnalle jää liukkaus.


4 kommenttia:

 1. Kaikki olivat itselleni outoja tuotteita.. Mutta tämä postaus oli aivan mahtava! :) Ei tietenkään kiva, että on huonoja tuotteita, mutta niin hauskasti kerroit, missä meni pieleen kaikkien kohdalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että jotain positiivista löytyi kuitenkin :'D

   Fancy Handyn kanssa ei merkkinäkään ole vielä oikein tullut mitään hittejä vastaan, enemmänkin huteja.

   Poista
 2. Aika kummallisen kuuloisia tuotteita tosiaan. Itellä tuntuu tavalliset tyhjien postauksetkin olevan lähinnä tällaista "en osta uudelleen"-sarjaa, kun tulee haalittua tarjouksista ja hetken mielijohteesta kaikkea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään toisinaan aika paljonkin vaihtelusta, joten tulee kokeiltua uusia vaikka löytäisikin jonkin hyvän :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)