21.8.2020

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 53

Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) - 4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D

Taas on loppunut joitain tuotteita ja tässä ne on nyt koottuna.

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.


Teksti kirjoitettu 10.8 jolloin tuotteet myös pistetty kierrätykseen.

Aiempi teksti oli kirjoitettu 14.7 eli nämä loppuneet ovat kuukauden ja neljän päivän ajalta.





Täydensin Bearelilta kasvonaamiovarastoja ja ne onkin aika hyvin tulleet käyttöön. Kuorivat Kocostarin sukat vetäisin melkein heti jalkoihin, kun sain paketin kätösiini ja kuvat otettua Instaan :D
Sukat alkoivat toimia noin 8 päivän jälkeen, kun olin sukkia käyttänyt. Toimi niin kuin pitikin, ostaisin uudelleen.

Tiikeri ja panda naamiot ovat K-Citymarketista, yllätyin niiden hyvästä kankaasta, sillä yleensä printatut naamiot ovat paksuja eivätkä oikein asetu kasvoille. Nämä eivät niin tehneet, vaan asettuivat nätisti. Tuoksut oli molemmissa aika samanlaiset, hyvin miedot.

Loput naamiot oli kaikki hyviä ja ne oli Bearelilta, ei mitään moitittavaa yhdestäkään naamiosta!






- Invisibobble sanoi sopimuksen irti, eikä enää halunnut taipua minun tahtooni.

- Karl Lagerfield  Fleur De Pecher -hajuvesinäyte oli miun mieleen. Kukkaisen makea, mutta kuitenkin raikas tuoksu. Voisin ostaa vähän suuremman pullon.

- Yves Rocher Golden Tea -huulivoide ei ole loppunut, mutta tuoksu alkoi todella kyllästyttää ja ällöttää :S Ei ole mennyt pilalle, vaan ominaistuoksu oli omaan makuun ällöttävä eikä tehnyt mieli edes käyttää. Miulla on suihkugeeli tästä samasta sarjasta, siinä on paljon miellyttävämpi tuoksu + sitä ei tarvitse haistella iholla.

- Girly Bits Cranberry Fig Frazzle Fixer -kynsinauhaöljy oli oikein mukava tuttavuus, kaadoin tähän lisäksi pulloon essencen kynsinauhaöljyä, kun sen oma pullo vuoti ja sivellin harotti. Joten näin tuli käytettyä sitten molemmat pois.

- Jeffree Starin kaksi huulipunaa, sävyt Self Control ja Scorpio. Ei oikein miun sävyjä, vaikka kuinka yritin.

- Ikivanha Dermosilin teroitettava huulikuorintakynä joutaa jo ikänsä puolesta pois.

- theBALM Stainiac näyttää siltä, kuin olisin käyttänyt tuotetta. Ehei, se on avaamaton. Koostumus on muuttunut hyytelömäiseksi, enkä kuitenkan tätä enää käyttäisi.

- essence precise eyeliner brush on ollut miun siistimissivellin lakkauspuuhissa, mutta siitä alkoi jo harjakset lähteä, joka merkitsi sitä, että on aika vaihtaa uusi tilalle.






- Yves Rocher First Snowflakes oli mantelinen suihkugeeli, joka ei minua säväyttänyt. Kyllä tämmöisen pienen pullon käytti, mutta isoa en olisi käyttänyt (ainakaan suurella ilolla).

- Rituals... The Wonder Mask. Naamiojauhe, johon sekoitetaan hieman vettä. Sekoitetaan massaksi ja lisätään kasvoille. Annetaan kuivua ja pestään pois. Tuoksuu hieman kellarille tai hieman kosteusvauriota ottaneelle rakennukselle. Tämä tuli joulukalenterista ja jos tulisi uudelleen, käyttäisin pois, mutta en ostaisi täysikokoista.

- The Body Shop Pink Grapefruit -käsivoide. Ohut, nopeasti imeytyvä koostumus. Näitä käyttää ilolla pois, kun on niin hyviä tuoksuja :P

- Dermosil kasvojen syväpuhdistus. Oikein miellyttävä, sisältää mentholia mutta se ei omasta mielestäni ollut kovin voimakas edes tuoksultaan. Tätä voisin ostaa!

- Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream 7 ml. Sain Kicksin tilauksen yhteydessä tämän näytteen ja sekoitin Oriflamen voiteen kanssa sekaisin. Sellaisenaan aivan liian voimakas tuoksultaan, joka lantraamisesta huolimatta tartutti tuoksun yövaatteisiin ja lakanoihin.




- Yves Rocherin kynsilakanpoistoaine on tehokasta, mutta normaalihinnaltaan hinnakasta, pullossa vain 100 ml. Olen tätä käyttänyt useamman purkin ja kaikki varmaan jostain alennuksesta.

- Candy -käsisaippua tuoksui ihan Wrigley's Extra Bubble Gum makuiselle purukumille! Tuota purkkaa saa ainakin Ruotsin Haaparannan karkkikaupasta ja se on tajuttoman hyvää :'D

- Nivea Silk Mousse. Täyteläinen vaahto, joka tulee suoraan sellaisenaan ulos. Voisin ostaa kyllä uudelleen, ainoa minkä tympii on tuttu niveamainen tuoksu.

- Pepsodent Bio -hammastahna. Mintunmakuinen tahna, joka jättää hieman raikkautta suuhun, mutta jos etsit "oikeaa" raikkautta, tämä saattaa olla liian vaimea, mitäänsanomaton. Mutta pesi puhtaaksi!

- essence instant matt meikinkiinnityssuihke. Vaikka en ole ahkera suihkuttelija, niin jopa minun mielestäni tämä loppuu aika nopeasti. Pullossa on 50 ml ja vain kuvitella miten nopeasti pohja paistaa, jos meikkaa joka päivä ja tarvitsee kiinnityssuihketta.

- Herbal Essences pure White Strawberry & Mint -hoitoaine. TYKKÄÄN! Tuoksuu ampparimehujäälle. Itse en tarvitse tätä hoitoainetta käyttäessäni edes muita tuotteita jälkikäteen, esim. silikonipitoista suihketta/seerumia. Vaan hiukset selviävät helposti pelkästään hoitoaineella. Uudet on jo odottamassa.

- Oriflame Time Restore seerumi. Normaalihinnaltaan todella arvokas tuote ja miusta tämä kuluu nopeasti loppuun, etenkin jos käyttää aamuin sekä illoin 2 pumppausta. Helposti saa loppuun 1,5 kuukaudessa. En ostaisi itse, omani olen saanut 2-3 vuotta sitten ilmaiseksi synttärilahjana tilauksen yhteydessä.

- Oriflame Essentials Multi-Purpose Cream. Käytin tätä vartalovoiteena, tuoksu on samaa tyylisuuntaa kuin Nivealla, mutta tykkään tästä enemmän. Tähän saa myös hyvin miksattua niitä voimakkaampia voiteita sekaan. Tullaan näkemään jatkossakin täällä.

- Farmacy Very Cherry Clean puhdistusbalsami. Hyvin kirsikkainen tuoksu, sellainen mikä on yleensä karkeissakin/limppareissa, hieman ehkä muovinen vivahde omaan makuun. Tykkäsin käyttää iltaputsarina :) 

- Avon Aloe & Cotton kasvonaamio. Näitäkin olen käyttänyt useamman, moni ei tykkää poispestävistä kosteuttavista naamioista, mutta itse niitä joskus käyttelen. Helppo käyttää, pesemisessä saa käyttää hieman aikaa. Voidemainen koostumus. En tällä hetkellä ostaisi uutta.

- Lemon Juice & Glycerine käsikuorinta. Mukava käsikuorinta, näitäkin olen aiemmin käytellyt, mutta kaipaan ehkä enemmän rouheutta rakeisiin, että saa enemmän tehoja! Yksi löytyy kuitenkin vielä jemmasta.









2 kommenttia:

  1. Niin mullahan ei montaa viikkoa tuollainen essencen suihke kestä ;D en ole siksi niitä enää ostanut :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se 50 ml ei kovin pitkälle riitä :'D Eihän se ole kuin puoli desiä! Miun puuterit tulee harvoin toimeen näiden meikinkiinnityssuihkeiden kanssa, etenkin jos ovat vedenkestäviä, niin pitää ennen puuteroimista muistaa suihkutella :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)