19.2.2021

Avon Pro Colour in 60 seconds - Gassed Up Green | essence clean & glam top coat

essencen uutuudet muuten alkaa ilmestyä ihan näinä hetkinä taas hyllyihin. Löysin poistuvat ja uudet tuotteet vain heidän saksankielisiltä sivuilta, sekä YouTube kanavalta. Saksankieliset sivut toimii myös heidän verkkokauppana ja yläbanneri on liian suuri, joten käyttömukavuus on siitä kaukana. Poistuvia tuotteita oli heidän verkkosivuillaan kuuden sivun verran, uutuuksia vain kahden sivun. Poistuvissa on mukana ainakin osittain myös trend edition tuotteet.

YouTuben puolelta näet poistuvat tästä ja uutuudet tästä. Kummassakin videossa on listattu tuotteet ylös, joten jos videolla jokin meni ohi, niin listasta löytyy ne poistuvat/uudet tuotteet. Molemmat videot on saksaksi, mutta onneksi kuvista ymmärtää hyvin ja swatchejakin on molemmissa videoissa.

Poistuvissa on mm. Sprinkled Chrome -luomivärit, sävyt 1-3, Jelly Nail Polish Remover, Peel Off -aluslakka ja useita värilakkoja.


Gassed Up GreenAvonin Pro Colour sarjan lakat lupaavat kuivua 60 sekunnissa ja ei siinä kyllä kauaa mene, kun pinta on jo kosketuskuiva, lakkasin ohuita kerroksia kolme. Kynsille pääsi Gassed Up Green, joka on vihreä lakka, kultaisella shimmerillä. 

Kuivuu kiiltäväpintaiseksi sellaisenaan.Gassed Up GreenLisäsin päälle yhden kerroksen essencen clean & glam top coatia, joka on ehkäpä viime syksyn uutuuksia? Sisältää 80 %  luonnollisia ainesosia ja lakan shimmer on myös biohajoavista materiaaleista tehty.

Shimmer on hyvin hillitty ja sitä on harvakseltaan, vaikka pullossa sitä näyttää olevan runsaasti. Hyvin monikäyttöinen topper, sillä ei peitä alla olevaa lakkaa piiloon.


Gassed Up Green + clean & glam top coat// Avon Pro Colour in 60 Seconds, Gassed Up Green, 3 coats.
essence clean & glam top coat, 1 coat.


Also, very soon we can buy new essence products! You can watch here new arrivals and here discontinued products.4 kommenttia:

 1. Tosi fiksua jos tuo kuivuisi edes parissa minuutissa jos 60 sekuntia ei toteudu! Muistelen että en jaksanut läträtä itse kynsilakoilla sillä kärsivällisyys ei kestänyt odottaa kuivumista ja kun laittaa kerroksia kuivumisaika aina vain piteni tai muuten koko päälinen saattoi ottaa kolhuja ja usein johonkin jos osuin sain vielä lommoja kynsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie en olekaan törmännyt vielä normilakoissa yhteenkään lakkaan, joka kestäisi edes parin minuutn jälkeen jo rajumpaa työskentelyä :D Miulla tulee lommoja myös silloin kynsiin, vaikka laitan pikakuivattavaa päällyslakkaa (tällä hetkellä Essie Speed Setter) ja lähden liikkeelle liian nopeasti esim. tiskaamaan tai tappelen roskapussien kanssa.

   Itse suosin aina ohuita kerroksia, mutta kyllähän se eka kerroskin aina "sulaa" hieman, kun laittaa toisen kerroksen päälle.

   Poista
 2. That is a gorgeous green but the topper is very subtle :-D

  VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)