1.2.2021

Project Polish | 1/2021

Katsotaan näin helmikuun alkuun miun lakkaprojektin kuulumiset. Vaikka yksi lakka väistyi projektista, en ottanut uusia tilalle ja näillä seitsemällä lakalla mennään nyt toistaiseksi eteenpäin.

China Glazen Travel In Colour, jonka sekaan sekoitin muita lakkoja väistyi ainakin hetkeksi projektista, kun hieman kyllästyin siihen ja se on tuon muutoksen vuoksi hieman hankala käyttää. Sellaisenaan se ei yksinään peitä.

Itse asiassa kohta onkin vuosi kulunut aiemmasta päivityksestä, olen viimeisimmän blogipostauksen tehnyt toukokuussa 2020. Pääset kurkistamaan silloisen tilanteen tästä

Avon - Coral Reef on vajunut aika hyvin jo alaspäin, eikä lakka meinaa kunnolla pullossa enää liikkua, mutta aion kuitenkin vielä saada tästä muutamia käyttökertoja. Vaatii melkeinpä kolme kerrosta, jos ei halua koristella, nimittäin kuultaa läpi.

Wild & Mild - Blue Nun nähdään itse asiassa blogissa ylihuomenna, sillä keksin sille hyvän käyttötarkoituksen muutaman muun lakan kanssa. Käyttöaste on saavuttanut kuitenkin jo melkein pullon puolenvälin!

essence - gossip girl ja amazed by you ovat uusia tässä projektissa. Pullot ovat vanhempaa mallia, ennen kuin kaikki perusvalikoiman lakat vaihtoivat muotoa. Molemmat lakat ovat olleen hyvällä käytöllä ja molempien käyttöaste on puolessa välissä, harmaassa vähän alempana.

Harmaa gossip girl tosin on jo sen verran alhaalla, että pulloa joutuu kallistelemaan joka kerta, jos haluaa tasaisen lakkauspinnan, käyttöaste gel -sanan g-kirjaimen koukun kohdalla. :D Violetissa lakan pinta on tismalleen gel -sanan l-kirjaimen yläpuolella.
China Glaze - Giggling All The Way on minikokoinen pullo, mutta silti lakka tuntuu vajuvan aika hitaasti, vaikka pari kerrosta joutuu laittamaan. Kuvassa näkyykin käyttöasteet ja jokaisen viivan välillä on ainakin kaksi lakkauskertaa.

Depend - 313 ja 5071 ovat myös molemmat uusia tulokkaita, joista 313 oli jo noin puolillaan, joten se oli helppo valinta tähän projektiin. 5071 on uudempi tulokas, mutta lakka on aika ohutta, joten vaatii ainakin sen 2 kerrosta, jopa kolmekin.

Projektissa on tosiaankin muutamia loppuneita tullut sitten viime vuoden toukokuun. Moni näistä on ollut niin hankala levittää kynsille, esim. Models Own Pinky Brown oli jo niin paksua, että sitä oli hankala saada enää pullosta nätisti ulos, sama juttu myös Avonin Polished Plum tekstuurilakalla. Nämä ovat jo niin iäkkäitä lakkoja, että en raaskinut tuhlata edes ohennustippoja niiden vuoksi.

Moni yleensä kaataa paperille lakkojen jämiä ja lakkaa siitä, mutta kun noita lakkoja on itselläni aika runsaasti, niin en edes jaksa sen verran nähdä vaivaa. Osa tosin ei kyllä aina tule edes pullosta ulos :D
Projektin aikana loppuneita/empties:

China Glaze - Grape Pop
China Glaze - Fairy Dust
China Glaze - Nova
Lumene - Koivujen alla
essence - beijos de brazil
Color Club - Disco Dress
essence - i feel good
essence - amazed by you
Avon - Polished Plum (tekstuuri)
essence - let's boo-gy-woogy
Lumene Nordic Girl!- 7
Models Own - Pinky Brown2 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)