3.2.2021

Sekalaisia lakkauksia, osa 2 | random nails, part 2

Katsotaan saadaanko tästäkin tekstistä jälleen yksi "ei sen kummempia, kuha lakkasin" -postaus :D

Lakkaprojektipostaus on toivottavasti ollut eilen, sillä olen siirtänyt sitä koko ajan vain eteenpäin ja eteenpäin. En vain ole jaksanut ottaa kuvia, videon sain kuvattua jo melkein kuukausi sitten.

Olen aiemminkin todennut, useampaan otteeseen, että lakkaprojektin lakkoja on hankala ujuttaa mihinkään, sillä ne on jo niin nähty eikä blogipostausta aina niistä samoista jaksa kukaan lukea, mutta toisinaan hätä keinot keksii!





Pohjalla Wild & Mild Blue Nun, joka on miun lakkaprojektissa, tänäkin vuonna. Siitä ei tunnu pääsevän eroon sitten millään. Se piiloutuu sopivasti ILNP:n alle, ihan kuin sitä ei olisikaan.

Lakkasin päälle kaksi kerrosta ILNP Birefringencea, joka on Ultra Chrome, jossa näkyy melkein kaikki mahdolliset värit, pääväreinä violetti ja sininen. Hyvällä tuurilla voi nähdä myös oranssia, punaista, jopa häivähdyksen vihreää.

Päällä yksi kerros Starrilyn The Unicorns Are Coming, jossa on kirkkaalla pohjalla pyöreitä flakieita. Isommat flakiet jää helposti etenkin kynsien kaareviin osiin hieman koholle (kuten pikkurillissä näkyy), mutta itselläni päällyslakka tasoittaa pintaa sen verran, että kohoumat ei jää mihinkään kiinni.







Oma suosikkiyhdistelmä, jossa voi käyttää kahta lakkaprojektin lakkaa on ehdottomasti China Glazen Giggling All The Way! ja Depend 5071. Molemmissa on hyvinkin samanlainen pohjasävy, koostumuksiltaan CG on metallinen ja Depend holo, hieman läpikuultava sellainen. 

Depend ei ole kovinkaan peittävä, voi kuultaa kolmellakin kerroksella läpi, joten sopii hyvin samansävyisten (tai miksei myös mustan) päälle.













4 kommenttia:

If you leave a comment, you earn one happy smile :)