9.2.2021

Hologram sparkles ✨

Instagramin muistoissa tuli vastaan glitterkynnet, jotka olin tehnyt vuosi sitten ja siitä se idea sitten lähti rullaamaan. Käytän yleensä pelkästään glitterlakkoja eri sävyissä, mutta nyt nappasin mukaan myös irtoglitteriä, joka on kynsissä pääosassa. Pohjalla Essien Sugar Daddy, kahden kerroksen taktiikalla. Töpöttelin nail art sienellä Essien Rock Your World lakkaa ohuelti koko kynnelle ja odottelin hetken, että se kuivuu hiukan. Nappasin vaahtomuoviapplikaattorin (ecotools) ja töpöttelin sillä Make Up Storen irtoglitterin kynnelle, sävy Hologram. Suosittelen ehdottomasti sanomalehteä, paperia tai muuta sähköistymätöntä työpöydän päälle, sillä kimalletta lentelee jonkin verran ympäriinsä.

Lisäsin vielä Essien Set In Stones glitterlakkaa yhden kerroksen, joka samalla sinetöi irtoglitterin paikalleen. Kynsikuvissa näkyvät mustat kohdat ovat juurikin tämän lakan hopeita glittereitä, huonossa kuvakulmassa eivät ole parhaimmillaan.


Jos siulta löytyy nestemäistä lateksia, suosittelen sen käyttämistä ennen mahdollista töpöttelyä ja irtoglitterin lisäämistä. Itselläni sitä ei nyt ollut, joten pientä vaivannäköä piti nähdä siistimisen eteen.

ecotoolsin vaahtomuoviapplikaattorit ostin 0,99 €/10 kpl settinä ja ne on todella näppäriä tähän tarkoitukseen, sillä irtoglitterit saa teipillä putsattua applikaattorista pois :)

5 kommenttia:

 1. Sun kynnet näyttää melkein geelikynsiltä kun on niin "paksuhkon" näköinen lakka tai sitten se on tuo kynsien muoto :) Ihanat glitterikynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että näyttää paksuilta, sillä siltä se ei tuntunut :D Näiden jälkeen lyhensinkin kynsiä, kun peukalosta alkoi sivuilta lähteä kynsi irti, joten lyhensin kaikki samalla.

   Poista
  2. Kaikista ikävintä on jos yksi kynsi alkaa katkeamaan tai lohkeamaan ja pitää kaikkia lyhentää siinä suhteessa!

   Poista
  3. Itselläni se kynsi on joko peukalo tai etusormi :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)