3.3.2021

Boxycharm helmikuu 2021 | XOXO

Helmikuun Boxycharm kulki yllättävän ripeästi, sillä se lähetettiin Boxycharmin omalta varastolta 4.2, se saapui Planet Expressille 8.2, jolloin paketti myös lähetettiin eteenpäin ja se saapui miulle 24.2, matkalla meni yhteensä vain 16 päivää + 4 päivää Amerikassa.


Teema ei varmaankaan kovin monia yllättä, sillä se oli hyvin helmikuuhun sopiva: XOXO.

Helmikuun boksi kätki sisälleen seuraavat tuotteet:


- Ace Beauté | Nostalgia -luomiväripaletti (38.99 $). 
- Tula Skincare | So Poreless Deep Exfoliating Blackhead Scrub (32 $), 82 g.
- Wander Beauty | Double Date Lip And Cheek (22 $).
- Glamierre | Pink Luxe Glitter Eye Brush Collection (29.95 $).
- NCLA Beauty | So Rich Love Potion -kynsinauhaöljy (18 $). Yhteensä 140.94 $ ~ 116.14 €

Tula Skincare kasvokuorinta on tarkoitettu täsmäaseeksi mustapäitä vastaan, syväpuhdistaen ja samalla minimoiden ihohuokosia. Kasvokuorinta sisältää mm. taikapähkinää, kristallisuolaa/ruususuolaa ja volkaanista hiekkaa. Maitohappo ja hibiskuksen kukka kuorii hellästi ihohuokosia. Probiootit, vadelman lehdet ja granaattiomena tekee ihosta tasaisemman ja pehmeämmän.


Sain ensimmäisen kynsiin liittyvän tuotteen ja se oli NCLA Beautyn So Rich Love Potion kynsinauhaöljy. Pullossa leijailee punaisia sydämiä ja irisoivaa (iridescent) glitteriä. Tuoksuna ruusun terälehti, on myynnissä rajoitetun ajan.

Glitterit ja sydämet painuvat ajan kuluessa pullon pohjalle. Sisältää e-vitamiinia sekä värisafloria (safflower). Pipetti on pullossa sen verran fiksusti ajateltu, että ainakaan isommat sydämet eivät pääse sitä tukkimaan, glitterit voivat pipettiin ehkä päätyä.Wander Beautylta tuli Double Lip and Cheek -pakkaus, jonka molempia tuotteita voidaan käyttää huulille tai poskille. Päällimmäinen sävy, joka näkyy kuvassa on Suite Talker ja toinen on nimeltään  Swipe, se puolestaan on sävytön. Alimmaisen sävyn yhteydessä on myös pieni peili.


Glamierren sivellinsetti sopii hyvin boksin teemaan.Siveltimet olivat muovisessa pussukassa ja siveltimien varsissa on nestettä, sekä sydämiä. Siveltimet olivat merkin uusi julkaisu, joista ne kyllä löytänyt mitään infoa, edes heidän nettisivuilta tai Instasta :'D

Tämän sivellinsetin muovipussin takana oli varoitus, joihin harvemmin törmää: This product can expose you to chemicals including lead, which is known to the State of California to cause cancer. Muutama ei tähän infoon ollut tyytyväinen, kun arvosteluja luin Boxycharmin sivuilta. Merkin omilta Instagram sivuilta löysin kysymyksiä ja ilmeisesti varoitus koskee siveltimien varressa olevaa nestettä, varoitus on pakollinen, jos siveltimien varsissa jotain nestemäistä on.. Pääset kyseiseen julkaisuun tästä.

Muistelisin helmikuun valintatuotteiden olleen aika tylsiä, joten valitsin kuitenkin tämän Ace Beautén Nostalgia -paletin. Paletissa on kolme metallista sävyä, muut mattapintaisia.

Miulta löytyy jo ennestään saman merkin Scarlet Dusk -paletti, josta löytyy myös väriä, mutta siinä on enemmän oranssia ja punaista. Siitä huolimatta, tämä paletti menee eteenpäin.2 kommenttia:

  1. Hyvä sisältö, olisin tykännyt kaikesta. Hyvin huomioitu tuo ystävänpäivä teemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän vuoden boksit ovat kyllä alkaneet vahvasti :)

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)