13.3.2021

EOU - En Osta Uudelleen, osa 6

 EOU -sarja jatkuu uusilla tuotteilla! 


Muita tämän sarjan tekstejä pääset katsomaan EOU - En Osta Uudelleen tunnisteen avulla.

Catrice Cosmetics Take All Off Anti-Pollution Micellar Oil-In-Water Remover. Kaksifaasinen misellivesi, jota itse asiassa ostin kaksi pulloa, mutta kyllä tämä yksi pullo riittää miulle :D En tiedä, onko tuote poistunut valikoimista, sillä en lalalipstickin sivuilta tätä enää löytänyt.

Ravistettava ennen käyttöä, jolloin faasit sekoittuvat keskenään. Vanulapulla käytettäessä osa misellivedestä saattaa valua lavuaariin, sillä se ei imeydy kunnolla vanuun jos kaadat kerralla vähänkin liikaa.

Tuote sopii myös silmämeikinpoistoon, mutta jos vanulappua kastelee hitusenkin liikaa tuote kirvelee silmissä ja silmät sumenevat. Itse en ole poistanut esimerkiksi vedenkestävää ripsiväriä, mutta ihan normaalia kyllä ja ei tämä kovinkaan tehokas siihen hommaan ole.

essence 3 phase -kynsiöljy on myöskin poistunut, sillä en löytänyt sitä enää myynnistä

Kynsiöljy on kolmifaasinen ja vaatii raivokasta sekoittamista, jos haluaa faasit tasaisesti käyttöönsä. Itse sekoittelin purkkia pari-kolme käyttökertaa, kunnes meni hermot siihen, että pullo vuotaa joka ikinen kerta (siksi etiketti puuttuu, kun se alkoi repsottaa). Pullo oli makuuasennossa kuvaa varten noin 6 sekuntia ja se kerkesi jo siinä ajassa vuotaa viltille :D

Faasit on myös todella vaikea saada sekoitetuksi yhteen, vaatii todella raivokasta sekoittamista ainakin minuutin ajan + siihen vielä vuotava, öljyinen pullo kaupan päälle joka öljyää sormet jo valmiiksi, ilman korkin aukaisua :D


Depend Quick & Shine Top Coat.

Ei ole kyllä miun mielestä nimensä veroinen, paitsi sen, että jättää kiiltävän pinnan kynsille. Kuivuu todella hitaasti, vielä noin 15 minuutin odottelun jälkeen kynsien pinta on tahmea ja se ottaa kaikki kolhut vastaan.

En muista mihin olen tätä käyttänyt, sillä pullo oli laatikostossa puolillaan, mutta sellaisenaan on the go -päällyslakaksi en suosittelisi :D2 kommenttia:

  1. Mulla oli joskus tuo essencen öljy ja muistelen siitä tykänneeni. En muista että pullo olisi vuotanut. Se pullo oli nätti kun ne öljyt leijaili siinä, siksi kai siitä niin pidin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä pullo kyllä vuotaa kuin seula :D Eikä saa kiristettyä tiukemmalle pulloa, ettei vuotaisi.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)