1.3.2021

Sekalaisia lakkauksia, osa 3 | random nails, part 3

Muutamia lakkauksia, joita olen tehnyt blogissa aiemmin nähtyjen lakkaswatchien päälle, olen leikkinyt hieman vanhoilla lakoilla aina, kun sopiva tilaisuus iskee.. Tämä teksti vaan venyy ja venyy näillä kuvilla, kun mielestäni lakkaukset ei ansaitse omaa blogipostausta :'D Alunperin kuvat loppui Catrice + Wet'n Wild -kuviin, mutta jälleen tuli kuusi kuvaa sen jälkeen.

Fun fact: blogin synttärit on tänään! Blogi saavutti tasan 10 vuoden iän, jota en olisi itse koskaan uskonut :D Arvontaa tulossa Instagramin ja Facebookin puolelle piakkoin.

Wet'n Wild Grasping at Strawberries lakan päälle pääsi vanhat klassikot: Essie Shine of the Times ja OPI Gettin' Miss Piggy With It.

OPIn lakkaa oli pakko saada kynsille, kun katsottiin Disney + puolelta pari Muppets -elokuvaa :D En muista olenko koskaan Muppetteja sen kummemmin katsonut, nuorempana varmasti jonkin joulujakson, mutta nyt tuli katsottua nuo pari leffaakin.


Oriflame THE ONE Gloss N' Wear Celestial Violet lakan päälle sudin ensin essencen black is back -lakkaa omalla siveltimellään ja lisäsin päälle KBShimmerin Prism Break holotopperia.vasen käsi /left hand

oikea käsi / right handWet'n Wildin Yo Soy lakan kaveriksi pääsi Catricen Kaviar Gauche kokoelmassa ilmestynyt Flirty Glitter.

Catrice muistuttaa todella paljon Essien Set in Stones -glitterlakkaa, ainoa ero on tietenkin hinta ja se, että Catricen lakka oli rajoitetun ajan myynnissä. Essiessä glitterit valuu alas, mutta Catricessa ei.


China Glaze Glistening Snow alkaa olla aika huonossa kunnossa. Lakka kyllä liikkuu pullossa, mutta on todella paksua lakata. Ohentajaa laitoin pienen lorauksen, mutta lakkapohja tuntui imevän sen itseensä sekunneissa. Lakkaa kaksi kerrosta.

Lakkasin päälle OPIn Colour Paints lakoilla, sävyinä: Purple Perspective ja Chromatic Orange.


Seuraavana Essien Gorge Ous Geodes, kolme kerrosta ja sen päällä Starrilyn The Unicorns Are Coming flakielakkaa yksi kerros. Starrilyn lakka on kuvissa todella huomaamaton, livenä erottui paremmin.


Essien lakka on kyllä nätti kuin mikä!


Jälleen Wet'n Wildin Yo Soy, kaksi kerrosta.
Lisukkeena bluesean water decalit Y0003 ja essence i love my golden pumps, yksi kerros.// some random nail stuff, again :D
3 kommenttia:

 1. Mietin välillä mistä löydät aikaa lakata kynsiä näin paljon :D Itsestä aina tuntui että kynsilakat kuivuivat niin niin hitaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PIkakuivattava päällyslakka on se avainsana :D Miulla käytössä Essie Speed Setter.
   Kun olen työttömänä, niin aikaa kyllä on :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)