23.3.2021

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla, osa 59

 Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.



Tässä postaussarjassa tullaan näkemään tuotteita, mitkä olen kuluttanut loppuun. Aikaväli vaihtelee 2(1) - 4 kk. Voin kertoa myös mielipiteitä, mikäli sellaisia on :D

Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.



Teksti kirjoitettu 18.3 jolloin tuotteet myös pistetty kierrätykseen.
Aiempi teksti oli kirjoitettu 8.2 eli loppuneita on kertynyt karkeasti noin kuuden viikon ajalta.





Avon Senses Pure -suihkugeeli tuoksuu myskille ja bambun lehdille. Hyvin raikas tuoksu, joka varmasti sopiii monelle. Itse voisin tätä ostaa uudelleen, tuo hyvää vaihtelua makeiden tuoksujen sekaan ja näin ollen toimii hieman paletin puhdistajana tuoksujen kanssa.

Avon Naturals Vanilla & Sandalwood -suihkugeeliä olen käyttänyt useamman purkin. Tällä hetkellä kyseisen sarjan suosikkituoksuni, mukavan pehmeä vaniljainen tuoksu.

Avon Naturals Vitamin Boost -hiusnaamio. Hedelmäinen tuoksu, juokseva koostumus. Selvittää hiukset hyvin. Purkista on helppo kahmaista liikaa tuotetta, joten pitää yrittää aina oppia annostelemaan.

Avon Naturals Vitamin Boost -shampoo & hoitoaine. Sellaisenaan tämä tuote ei riitä, vaan kaipaan vielä sitä selvittävyyttä, shampoona kuitenkin hyvä. Sama tuoksu kuin hiusnaamiossa eli hyvin herkullinen hedelmä.

*The Body Shop Banaani -hoitoaine. Jätti hiukset selvitetyiksi ja niissä leijaili hento banaanin tuoksu jonkin aikaa. Vähän paksumpi koostumus (piti ravistaa ennen käyttöä), mutta tuli hyvin purkista ulos eikä tarvinnut tapella sen asian kanssa. Ehdoton tuote, jos tykkäät banaanin tuoksuisesta kosmetiikasta!

Yves Rocher Midnight Berries -nestesaippua. Nämä käsisaippuat kuluu kyllä meidän taloudessa nopeasti verrattuna muuhun merkkiin, en tiedä miksi? Pullon koko on kuitenkin 190 ml, kun useimmiten meidän muut nestesaippuat on kooltaan 200 ml. Tuoksu oli makeahko marja, mutta en kuitenkaan ostaisi uudelleen, jos tilaisuus tulisikin vastaan.





*The Body Shop Nicaraguan Coffee -elvyttävä kahvinaamio. Tästä pienestä, 15 ml purkista, riitti hyvin ainakin neljäksi kerraksi. En ole kahvin ystävä, mutta tässä tuoksu ei ole yhtään huonompi. Kahvin vivahde tuotteen tuoksussa on, mutta siinä on seassa jotain makeaa (ainesosalistassa onkin näköjään mm. karamellia). Naamio lämpenee iholla mukavasti, itse en aluksi tajunnut, että kyseinen efekti tulee tästä naamiosta, mutta kun kävin tutustumassa nettisivuilla tuotteeseen, ymmärsin syyn :D Voisin ostaa uudelleen!

Yves Rocher Hydra Vegetal 48 h geelivoide. Tämä pieni 7 ml näyte tuli joulukalenterista, olen käyttänyt aiemminkin samanlaisen ja ihan hyvä perusvoide. Tässä tuotesarjassa on myös hyvä tuoksu.

Yves Rocher Hydra Vegetal -geeliputsari. Tätäkin olen käyttänyt aiemmin. Ihan hyvä perusputsari, koostumus saisi olla hitusen tiukempaa, sillä se on todella nestemäistä!

Yves Rocher -vartalovoide on myös joulukalenterin satoa. Mieto aloe veran tuoksu, imeytyy nopeasti. Voisin ostaa!

Oriflame THE ONE -kynsilakanpoistoaine, asetoniton ja hedelmäinen tuoksu. Sopii peruslakkauksien poistoon, glitterien kanssa hieman hitaampaa. Välillä hedelmäisen tuoksun tunnistaa, sitten se katoaa ja taas se tulee esiin :D Jos lakkailee paljon, niin kallistahan tämä on, sillä normaalihinta tälle 75 ml pullolle on 11 €.

*Tony Moly Scent of the Day -käsivoide. Tämän astianpesuainemaisesta tuoksusta en pitänyt ollenkaan, tuoksui ihan sitruuna Fairylle.

Elemis Superfood Cica Calm Hydration Juice oli Boxycharmista tullut tuote. Käytin tätä seerumin tavoin, imeytyi nopeasti ja jätti pienen tahman ihon pinnalle. En pistäisi pahakseni, jos tätä joskus tulisi lisää :D

*Keep It Citrus Sunshine -käsidesi. Hurmaava sitruksinen tuoksu, mutta pieni miinus kovamuovisesta pakkauksesta, sillä tuotetta ei saanut sen vajuessa puristettua ulos. Helpommalla pääsi, kun piti pulloa aina jo ennakkoon ylösalaisin.




Käytin jouluna ostamani Misshan naamiosetin naamiot pois ja niistä en sen kummempia turise. Red Ginseng yllätti tuoksullaan, sillä muissa tuoksu on aika mieto ja perinteinen, tässä sen haistoi kyllä oikein hyvin :D Piti vähän katsoa mistä oikein on kyse ja tätä käytetään mm. energiajuomissa sekä teessä piristävänä ainesosana.

It's Skin -naamiosetistä korkkasin Blueberry -version ja tässäkin oli mieto, makea tuoksu. Suun kohdalta osio on todella pieni ja se hieman ärsytti. Asettui muuten kasvoille mainiosti.

Holika Holikan puhdistuslaput nenälle olivat mukaava vaihtelua Nivean vastaaville. Tässä paketissa on 10 yksittäispakattua lappua, joihin harvoin törmää. Plussaa isosta pakkauskoosta ja siitä että laput on vain nenälle!

Lykon oman merkin hydrogel -naamio oli ihan ok, mutta en ostaisi itse. Nämä geelinaamiot on aina niin kuivia, joten tuntuu, että niiden tehot on mitättömät. Suosin enemmän kankaisia.

Avon nutra effects -meikinpoistoliinat. Käytin näitä swatchien poistoon, siinä tarkoituksessa toimi ihan hyvin. Voisin ostaa uudelleen.




Pepsodent Limemint -hammastahna oli mukavan raikas. Tykkään raikkaista hammastahnoista niiden jälkituntuman vuoksi, ei-raikkaista jää tunkkainen maku suuhun.

Zoella Beauty Let's Spritz! -vartalosuihke. Makea tuoksu, kuluu nopeasti. Tätä sai lisätä 2-3 tunnin välein lisää, jos halusi vielä samalle tuoksua. Lopetettu tuotemerkki, joten ostaa ei enää voi, vaikka haluaisi.

Avon Nail Expert -aluslakka, joka esti kynsien liuskoittumista. Perushyvä aluslakka, mutta valitettavasti värjää kynnet keltaiseksi pitkässä käytössä ja omat valmiiksi keltaiset kynnet tulivat vieläkin keltaisemmiksi.

3 x Dermosilin meikkikynät. Nämä on parin vuoden takaisesta joulukalenterista, näitä käytin pari kertaa, mutta sitten ne jäi unholaan. Siksi joutaa pois. Ylimpänä oleva punainen kynä oli tarkoitettu silmille, joka oli itsestäni hieman outo värivalinta, vaikka kuinka joulukalenterituotteesta olisikin kyse.

Linda Hallberg Blossom Oil -huuliöljy. Tämä tuote sopii huulien lisäksi myös kynsinauhaöljyksi, jossa itse tätä käytin. Kätevällä roll-on applikaattorilla oli helppo rullailla öljy kynsinauhoille, muutaman kerran kuivakukat jumittivat eteen ja palloa sai rullailla voimakkaammin, muuten ei mitään ongelmia. En itse asiassa tiedä onko tätä enää valikoimissa, sillä Kicksin sivuilla tätä ei ole ja itse viimeksi myymälässä käydessäni kaikki olivat punalaputettuja.





Muutama kynttilä!

Country Candlen *Macintosh Apple oli herkullinen omena, kuin vastapoimittu omasta puusta. *Winter's Nap on puolestaan helppo tuoksu, joka on mukavan neutraali ja näistä kolmesta se, jonka ostaisin uudelleen. *Christmas Market oli hieman maskuliininen tuoksultaan, joten se ei sykähdyttänyt. 

Avonin Far Way -hajuvedestä tuli viime ja toissa vuonna kynttiläsettejä, tässä kynttilässä tuoksu on todella voimakas ja parfyymimainen. Poltin tätä aina silloin, kun puoliso oli poissa :D











2 kommenttia:

  1. Mulla on noiden Keep It Clean -käsidesien kanssa aivan sama ongelma, että ei meinaa millään saada ulos sitä käsidesiä. Käteviä laukkuun, mutta aina sama tappelu etenkin loppua kohden :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puoliso taisi pari kertaa käyttää ja miepä en sitten saanutkaan enää puristettua tuotetta, kun oli sen verran jo vajunut alas :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)