30.8.2021

Boxycharm elokuu 2021 | Go All Out

 Elokuun Boxycharm on saapunut, joten katsotaanpas mitä sisältä paljastui!


Sisältö:

- Kate Somerville | Exfolikate Glow Moisturizer, 70 $.
- Purlisse | Ageless Glow Serum BB Cream with SPF 40, 38 $. Sävy Fair.
- Dito Cosmetics | Venus 12 Shade Palette (limited edition), 29.99 $.
- Earth Harbor Naturals | Aqua Aura Reparative Eye Creme, 34 $.
- Manna Kadar Beauty | Hydration Happy Face Mist, 19 $.


Manna Kadar Beauty oli jossain vaiheessa mukana Bette Boxeissa ja merkkiä taisi tulla aika useahkosti bokseista, ei ehkä kovin kiinnostava merkki ja saatavuuskin taitaa olla heidän verkkosivujen ja yllätysboksien varassa. Sain tämän kosteuttavan kasvosuihkeen, jonka käytän itse mielelläni, sitten jossain vaiheessa. Sopii käytettäväksi myös meikin päällä.

Purlisse Ageless Glow Serum BB Cream oli oma valintatuotteeni. Voiteesta löytyy mm. Bakuchiolia ja C-vitamiinia. Sävy tuli valittua ihan mututuntumalla, mutta googlen perusteella olisi ihan käypäinen sävykin :DBoksin arvokkain tuote oli Kate Somervillen kasvovoide, joka myös kuorii samalla. Koska tuote sisältää happoja, täytyy suojautua hyvin vaatetuksella ja aurinkovoiteella. Lupaa tasoittaa ihon hienoja juonteita ja ryppyjä. Voidaan käyttää aamulla ja illalla.

Tuotteessa on aika maanläheinen tuoksu omaan nenään, muistuttaa The Body Shopin Japanese Matcha Tea -kasvonaamiota tuoksunsa puolesta.Ja silmänympärysvoidetta Earth Harbor Naturalsilta! Voiteen sävy on vähän harmahtavan vihertävää.

Voide lupaa kirkastaa ja kosteuttaa, sekä tehdä silmänympärysalueesta kiinteämmän ja vahvan tuntuisen.
Ja sitten viimeisenä Dito Cosmetics, joka on itselleni täysin uusi merkki.

Tämä Venus -luomiväripaletti iskee kyllä tämmöiseen, joka tykkää avaruusaiheisista jutuista muutenkin :D Huomasinpa heidän verkkosivuiltaan myös tämän Galaxy -paletin, sekin on nätti! Ja toimittavat  Suomeen, ei ole tosin EU-alueella, vaan USA:ssa, joten ALV:t pitää meidän päässä maksella ;)Hyvin ihonhoitopainotteinen boksi tässäkin kuussa, ripauksella värikosmetiikkaa. Mutta ei yhtään huono boksi! 


2 kommenttia:

  1. Ei huono ollenkaan :) pakko oli katsoa millainen Galaxy paletti, no joo, tosi hieno kuten tämä sinunkin! Toivottavasti jatkossa olisi kuitenkin enemmän meikkejä boxissa, liikaa on kyllä ihonhoitoa vaikkakin ihan kivoja tuotteita oli mullakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime kuu oli myös ihonhoitopainotteinen, yksi meikkituote löytyi heinäkuultakin.

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)