28.8.2021

Ostoksia | Lyko, Kicks, Carlson, fb-kirppis

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. 
Mainoslinkit merkitty * -etuliitteellä.

Someone's Moments -blogista bongasin, että *Lykolta löytyy Soap & Glorya! Valikoima on ainakin vielä aika suppea, mutta toivottavasti laajenee vielä, nimittäin Sugar Crush -sarjan tuoksu on täydellinen (tai ainakin ennen oli) ja sitä ei Lykolla ollut.

Soap & Glorylta tilasin vartalovoin, vartalokuorinnan, käsivoiteen ja suihkugeelin, jotka kaikki on Call of Fruity -sarjasta.

Bomb Cosmetics -kylpykuula, Toucan Tango.
Bubble T Fruitea Bath Fizzer, Peach.
Yankee Candle Warm Cashmere -votiivi

ja vielä essencen Chrome On. Duo Chrome Liquid Eyeshadow 05, sävyssä Chrom' azing.


Facebookin kirppisryhmästä nappasin neljällä eurolla täysin koskemattoman Wet´n Wild -meikkisetin :O Sattuipa vielä sopivasti, että olin juuri keskustaan menossa sinä päivänä, niin sain noudettua heti. Mukaan kuului vielä pinkki pussukka.


Catricella ja essencellä on taas se aika vuodesta, kun tuotteet vaihtuu, joten poistuvat on 50 % alessa.
Ostin Carlsonilta vain essenceä :D Tosin vaihtoehdot oli aika vähissä, kun moni tarjoustuote oli jo myyty loppuun.

Hello, Good Stuff! -ripsiväri, luomiväri -sävyssä cream ja better than gel -päällyslakka oli kaikki puoleen hintaan.

Täydellä hintaa lähti matkaan Vintage Beach -kokoelman monitoimiöljy, sekä huulivoide.


*Kicksille tuli myyntiin Briogeo ja merkki on itselleni tuttu lähinnä CoffeeBreakwithDani:n Youtubesta. Käytin tilaisuuden hyväkseni, kun väh. 60 € ostoksista sai 20 % alea.

Briogeolta ostin siis shampoon ja hoitoaineen, lisäksi matkaan tarttui vielä Dependin kynsilakka (sävy 629) ja viime hetken alennuksista kaksi Ciatén Liquid Chrome -rajauskynää.


Ja Lykolta vielä Country Candlen Golden Autumn -kynttilä, sopii hyvin teemaan ja itse asiassa jostain syystä tilaushetkellä aika moni syksy- ja jouluteemaiset kynttilät oli loppu!
Revox silmänympärysgeeli ja essenceltä mini ripsari, sekä mini huuliduo.


4 kommenttia:

 1. Ooo, en tiennytkään että Soap & Glorya saa Lykolta! Täytyykin ehdottomasti laittaa jossain kohtaa tilaus ja testata heidän tuotteitaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valikoima ja tuoksusarja oli kyllä aika suppea, toivottavasti tulisi muitakin sarjoja myyntiin :)

   Poista
 2. Oli aivan mahtavia ostoksia! On kyllä niin kiva, että Soap & Glorya on nyt saatavilla edes jonkin verran meillekin! <3 Ja nuo Briogeot... kyllä kelpaisi tännekin :D Vähän uusia tuulia välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Briogeo on kyllä kiinnostava sarja! Hinta vaan on sellainen, että pitää kytistää tarjouksia, että saisi hintaa hieman alaspäin :D

   Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)