2.8.2021

Boxycharm heinäkuu 2021 | FantaSEA

Heinäkuun Boxycharm saapui Suomeen viikko sitten, tullasin sen keskiviikkona ja sain noudettua paketin perjantaina postista :)Sisältö:

- Farmacy | Whipped Greens Oil-free Foaming Cleanser (28$).
- Beauty Bakerie | Flour Setting Powder (24 $).
- Generation Skin | Hydrating Marine Algae Eye Patches (49.99 $).
- Outré | 8 in 1 + CBD Leave In Conditioner (30 $).
- Basic Beauty | Summer Lip Oil (18$).


Yhteensä: 149.99 $.
Beauty Bakerie on kiinnostava merkki näin leipuri-kondiittorin silmin, kun heidän pakkaukset imitoivat samalla elintarvikkeiden pakkauksia. Saamani kiinnityspuuteri tuli paperisessa pussukassa, joka muistuttaa jauhopussia. Ja koska puuteri on irtonaista, muistuttaa se itsessään jauhoja.

Blurraa ihohuokosia ja jättää kasvot mattapintaiseksi.

Puuteri tuli sävyssä Oat (translucent), tuotetta on reilusti 14 g verran.Farmacy oli muistaakseni oma valintani tähän boksiin. Öljytön vaahtoputsari sopii rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Lupauksiin kuuluu mm. poistaa epäpuhtauksia, joita tulee ilmansaasteista. Saippuaton, pH-tasapainotettu koostumus sisältää mm. moringaa, papaijaa sekä vihreää savea.Outrén hiuksiin jätettävä hoitoaine taitaa olla ensimmäinen Boxycharmista saamani tuote hiuksille!
Tällä tuotteella on lupauksia enemmänkin, mutta tässä pari niistä: selvittää hiuksia, taistelee pörröisyyttä vastaan ja tasapainottaa kosteutta.


Basic Beautylta huuliöljy, ei sentään huulinaamio :D Sävy on hempeän pinkihtävä, mutta oletan sen olevan huulilla huomaamaton. Sisältää kookosöljyä.Generation Skin -silmänympärysnaamiot olivat boksin arvokkain tuote. Innolla testaan nämä, sillä silmänalusnaamioita ei oikein muuten tule ostettua, mieluiten ostaa sheet maskin :D

Nämä lupaavat mm. kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa.
Sellaiselta näytti heinäkuun Boxycharm, tällä kertaa itselleni jää käyttöön 3/5 eli kaksi tuotetta nähdään sitten joulukuussa joulukalenterissa ;) 

4 kommenttia:

 1. Olipa kiva sisältö! Olisin ilahtunut kaikesta paitsi putsarista kun oletan sen olevan vaahtoava? Sormet ristiin että mulla olisi tuo puuteri tai silmänalusmaskit, ne olis mielenkiintoisimmat tuotteet :) oma valintani boksiin on ainakin mieluinen, toivottavasti tulisi jo tällä viikolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti siunkin boksi tulee pian, tosin se taisikin viipyillä Boxycharmin ja varaston välillä :)

   Poista
 2. Tosi kiva sisältö sulla tässä! Beauty Bakerien puuteri vaikuttaa superkivalta<3

  VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)