10.8.2021

Ostoksia | CesarsShop, Lyko, Avon, Dermosil, Nobe, Yves Rocher

Katsotaan taas hieman ostoksia, sunnuntaina vilahtikin jo Sephoran tilauksen tuotteet täällä blogissa, joten niitä en ottanut toistamiseen.

CesarsShopilta tilasin Moyran kynsilakkoja, sillä kaikki olivat alennuksessa. Sävyt Savanna, Pitaya, Frederique, Orange Love, Summer Green ja Stella.

Konadin mansikantuoksuista kynsilakanpoistoainetta ja Nailfixin omenantuoksuista kynsilakanpoistoainetta, jotka molemmat olivat tarjouksessa myös :D Konad 2.50 € ja Nailfix 2.95 €.

Lisäksi MILV:n water decaleja muutamilla erilaisilla kuosilla.





Lykolta tilasin Country Candlen ja Kringle Candlen kynttilöitä; Sunshine & Daisies, Agave Pastel, Coconut Colada, Coffee Shop ja Merry Christmas.

bubble t Confetea bath pearlsit tuo mieleen nuoruuden, kun samanlaisia kylpykuulia ostettiin The Body Shopista paperipussiin :D Kuulat pehmenevät vedessä ja vapauttavat sisältä tuoksullista nestettä kylpyveteen ja kuulathan piti tietty hajoittaa heti itse, kun ne pehmenivät :D Pakkauksessa on 20 kappaletta, tuoksuina appelsiini, lime, mansikka, vadelma, karhunvatukka ja mustaherukka.

Testiin lähti myös minikoot e.l.f Putty Primereista, setissä on Poreless Putty, Matte Putty ja Luminous Putty -primerit, joista jälkimmäinen meni arvontaan. Nämä oli mukavasti myös tarjouksessa alle 14 eurolla.

Lisäksi niinkin jännä juttu, kuin hammastahna tarttui koriin :D Makuna mansikka & minttu.





Avonin elokuun kuvaston tilaus olikin tällä kertaa aika pieni, suurin osa tuotteista oli demoja + kangasmaskit, jotka oli heräteostoksena tilausta tehdessä ja korvaavat pari jo venähtänyttä maskia :D



- Summer White Rio EdT, 50 ml. Tuoksunuotteina mehukas ananas, makea punainen jasmiini ja eloisa setripuu. 14.95 € (s.17).
- Perceive for Her -tuoksusuihke. 7.95 € (s. 31). 
- Essentials -printtimekko, 26.95 € (s. 141).
- Avon Planet Spa Heavenly Hydration -kasvonaamio oli etuna hintaan 0.10 €, kun tilaus oli yli 60 €.

- Kangasmaskit pyörivät vielä viime hetken tarjoukset -bannerissa, näitä tuskin kuvastoihin enää tulee, ehkä outlettiin.

Demotuotteina, tulossa syyskuussa/lokakuussa:

- Avon Precious Earth True Pro Colour 60s -kynsilakka, sävyssä Solar Amber.
- Avon Senses Buttermilk & Cocoa -suihkugeeli.
- Avon Senses Coconut Milk & Raspberry -suihkugeeli.
- Avon Senses Oat Milk & Cornflower -suihkugeeli (tulossa lokakuussa).






Makeupshopilta pari Wet'n Wildin juttua. 

Tinted Hydrator sävyssä light/medium. Tästä ei löytynyt ei sitten millään googlettamallakaan swatcheja. Muutama video yksittäisistä sävyjä, mutta ei kaikista vertailuna :D Joten tilasin vähän mututuntumalla.

Lisäksi luomiväripaletti, sävyssä Call Me Sunshine.







Nobelta Invisibobblen hiuspanta, Tony Molyn Vital Vita 12 Calming Ampoule ja Suva Beauty Hydra Liner Split Cake Doodle, josta löytyy valkoinen, sekä musta. Sävyjä sekoittelemalla pitäisi saada yhteensä yhdeksän erilaista sävyä, mukaanlukien siis valkoinen ja musta.






Dermosilin hävikkiboksissa oli kakkoslaatuisia pakkauksia, itse sisältö oli priimaa, mutta pakkauksissa oli jotain häikkää. Itse huomasin selkeästi hiusnaamiossa olevan särön, muissa tuotteissa en nähnyt maallikon silmin mitään vikaa. Kuvasta puuttuu yksi tuote, joka oli miesten parranajo - ja puhdistusgeeli.






Lisäksi tilasin pari juttua: 

Tyrni -käsisaippua.
Kuoriva ruusunmarjakäsisaippua.
Puhdistusjauhe kasvoille.

Pistelahjoina Sunset -kynsilakka ja hiuspohjaa kuoriva shampoo.






Yves Rocherilla oli tarjouksien tarjoukset käynnissä eli jo alennetuista tuotteista sai alennusta, joten nappasin My Kiwi Kiss -sarjasta vartalokuorinnan ja kaksi suihkugeeliä, josta toinen oli mini.

Lisäksi muita tuotteita tietty: 

Tiivistetty suihkugeeli laventelin tuoksuisena.
Tiivistetty shampoo.
2 x kynsilakanpoistoaine.
1 x dipattava kynsilakanpoistoaine.
Deodorantti.
Kynsilakka, sävyssä Corail Rosé.



Tilaajalahjana Hydra Vegetal -seerumi, sekä Citron -kynsilakka ja kynsilakanpoistoaine.










2 kommenttia:

  1. I love Moyra polishes :-D And recently got into Bubble T, they have some cool hand gels

    VastaaPoista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)