5.2.2022

Alkuvuoden suosikkeja | The Body Shop, Dermosil & Avon

Katsellaan muutamia alkuvuoden tuotesuosikkeja, joista peräti kolme löytyy kylpyhuoneen puolelta!
Dermosilin suolashampoo saapui viime vuoden puolella tilaukseni yhteydessä, kun viimeinkin muistin sen tilata ja tuotetta oli sopivasti varastossa.

Todella pesevä suolashampoo, jossa on ihan oikeasti isoja suolakiteitä (kiteet on isompia kuin miun suolamyllyssä). Vaahtoaa runsaasti ja tämä tulee olemaan riittoisa tuote, sillä kerta-annos on hiuksille noin teelusikallisen verran, tätä ei kannata kahmaista kourallista :D Tuoksusta tulee mieleen heti ensimmäisenä meri, Dermosilin tuotesivuilla tuoksua on sanottu raikkaaksi, mutta siitä löytyy myös vesililjaa sekä bergamottia.

Pesee hiukset narskuvan puhtaaksi, joten hoitoaine tai hiusnaamio on tämän käytön jälkeen ehdoton!
Hinta 7.90 €/200 ml.


The Body Shop Creamy & Christmassy Body Butter Trio | Kindness & Pears.


En tykkää TBS:n vartalovoiteista, voit oli liian kovia koostumukseltaan ja helpoiten ne levittyi iholle, jos olit käynyt kuumassa suihkussa ja sait levitettyä voiteen lämpimälle iholle.

Mutta, ajat ja koostumukset muuttuvat. Halusin hemmotella jollain TBS:n tuotteella itseäni ja päädyin ostamaan alkuvuodesta tämän kolmen vartalovoin setin, jossa pääsi kokeilemaan samalla kaikki kausituotteet läpi. Kindness & Pears sarjassa tuoksuu päärynä, mansikka ja tonkapapu.

Koostumus on todellakin muuttunut, jos aiemmin voide tuntui lähtevän purkista ulos lastuina kovuutensa vuoksi, nyt sen saa helposti purkista ja voide sulaa nopeasti iholle. Työstöaika on normaali, ei tarvitse pehmennellä voidepalasia iholla/käsien välissä ennen laittoa. Positiivinen yllätys!

Itse olen käyttänyt tätä vartalolle ja myös käsivoiteena! On aika tuhti ja rasvainen päiväkäyttöön laitettavaksi käsille, mutta itse olen tykännyt laittaa tätä yöksi käsiin puuvillahanskojen alle :) En tiedä onko käteni niin kuivat, sillä tämä tuhti vartalovoi imeytyy käsien iholle aika sutjakkaasti ja aamulla kädet ovat pehmoiset.Hinta 16.10 € (norm. 23 €)/ 3 x 50 ml vartalovoiteita. Special edition -tuote, saatavilla rajoitetun ajan.

Avon Enchanto Irresistible -suihkugeeli, tuoksunuotteina vadelma, raikas freesia, makea heliotrooppi.

Suihkugeeli on väriltään helmiäismäistä, koostumus on sopivan jämäkkää. Tuoksu on hajuvesimäinen, joka on tämän Enchanto -sarjan idea ja jokaisesta sarjasta löytyy hieman erilaisia tuotteita. Tällä hetkellä tästä kyseisestä sarjasta on tarjolla suihkugeeli ja vartaloemulsio. Muista sarjoista löytyy esim. vartalosuihkeita, EdT, käsivoide ja vartalokuorinta.

Tämän suihkugeelin tuoksu ihastutti, tuoksuu makealle ja kukkaiselle, mutta ei liikaa. Tuoksu jää myös iholle joksikin aikaa. Enchanto -sarja tarjoaa enemmän luksusta, verrattuna Avon Naturals tai Senses -sarjaan.Normaalihinta 8 € /200 ml. Avonilla hinnat vaihtelee kuukausittain, joten nyt helmikuussa tämän suihkugeelin saa 3.95 € hintaan.


The Body Shop Fresh Raspberry -suihkugeeli.

Tältä pitää suihkugeelin tuoksua! Kuin omatekoinen vadelmahillo, joka tuoksu leijailee kylpyhuoneessa suihkun jälkeenkin. Tuoksu muistuttaa Lidl freeway vadelmalimpparin makua, mutta tuoksu suihkugeelissä on marjaisampi ja herkullisempi.

Oma pullo on kohta tyhjä, mutta tämä tuote on käyttämisen arvoinen. Ehdottomasti käyttöön tarkoitettu, ei hilloamiseen kaappien nurkkiin. Harmittaisi jos tuoksu pilaantuisi! Ja kohtahan ne tuleekin jo tämän vuoden uutuudet kesäksi :DHinta 6.50 €/250 ml (norm. 8.90 €/250 ml). Poistunut myynnistä ainakin verkkokaupasta.Oletko sie löytänyt tuotesuosikkeja vuoden 2022 alkuun?
2 kommenttia:

  1. Oon tykästynyt Skincityn oman sarjan C-vitamiini seerumiin. Ihan parasta talvi-iholle❤️. Samoin ostin uuden meikkivoiteen Urban Decaylta. Huippu sekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopivan meikkivoiteen löytäminen on kyllä jo mitalin arvoinen suoritus :D

      Poista

If you leave a comment, you earn one happy smile :)