3.2.2022

Essie Expressie | 340 Air Dry + Bluesky tin foil

Unboxasin viime vuoden puolella YouTube -kanavalleni Essien joulukalenterin, pääset videoon tästä.

Kalenterista paljastui normaaleiden lakkojen lisäksi myös yksi Essien Expressie -sarjan lakka, joka nähdäänkin blogin puolella tänään.

Expressie -sarjan pullot ovat kapeampia, pullossa on lakkaa 10 ml (normaaleissa 13.5 ml), lakka tuoksuu hieman erilaiselle ja sivellin on muodoltaan kuin hameenhelma, joka pyörähtää kauniisti ilmassa ja on jähmettynyt ilmavasti ylös. Ilmeisesti tällä muotoilulla on haettu takaa sitä, että lakkaus sujuu paremmin myös ei hallitsevalla kädellä, omassa tapauksessani vasemmalla kädellä.

Lupaa peittävyyden jo yhdellä kerroksella, ei tarvita alus- tai päällyslakkaa, kuivuu noin minuutissa.

Hinta esim. Kicksissä 12.90 €/kpl, normaalit Essiet n. 13.90 €/kpl. Ulkomaalaista blogia lukiessani pientä nurinaa oli siellä hinnasta, sillä heillä hinta oli pysynyt samana (9.99 $) vaikka lakkaa on pullossa vähemmän.


Sävynä Air Dry on miun silmään sinertävä, jossa mukana harmaata. Kynsillä kaksi kerrosta, ei päällyslakkaa. Lakkaan ei jää niin kaunista kiiltoa kuivuttuaan, kuin mitä päällyslakka antaisi. Koska lisäsin päälle vielä Blueskyn Tin Foil -palasia, niin laitoin vielä päällyslakankin suojaamaan :)

Air Dry kyllä kuivui nopeasti, sillä periaatteessa "kiinnitin" foliot kuivan lakan päälle ja hyvin kestivät myös päällyslakan lisäyksen ajan paikoillaan ja vaikka painelin folioita lakan pinnalle tasoittaakseni niitä, ei värilakkaan jäänyt mitään jälkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)