7.2.2022

Kosmetiikkajemmojen kulutusjuhla | tammikuun loppuneet

Teksti sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkaamisesta en hyödy, mutta niiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mainoslinkit merkitty* -etuliitteellä.

Tänä vuonna loppuneiden tuotteiden esittely blogissa muuttuu hieman. Useamman vuoden ajan loppuneiden tuotteiden postaus on tullut vähän miten sattuu, viimeistään silloin kun lipaston laatikko on alkanut täyttyä jo liikaa :D

Loppuneet nähdään jokaisen alkavan kuun alussa, eli tammikuun loppuneet helmikuun alussa, helmikuun loppuneet maaliskuun alussa ja niin edelleen. Instagram Storyjen puolella nähdään 1-2 päivän viiveellä kuluvan kuun loppuneita ja niiden tilalle tulevia tuotteita ( sheet maskien kohdalla en näytä tilalle tulevaa tuotetta).


Tämä sarja löytyy KJKJ - tunnisteella, joka löytyy tunnistelistasta.

*Garnier Fructis Plumping Watermelon Hair Food -shampoo, pesee hiukset sopivat puhtaaksi ei liian narskuvaksi. Vesimelonin tuoksu on karkkimainen, parempi kuin hoitoaineessa.

*Garnier Fructis Plumping Watermelon Hair Food -hoitoaine. Tällä hoitoaineella ei ole vaikutusaikaa, vaan sen voi pestä heti pois. Kokeilin tätä hoitoainetta vaikutusajalla ja ilman, totesin omille hiuksilleni paremmaksi vaihtoehdoksi pestä hoitoaineen heti pois, sillä muuten hiukset tuntuivat rasvoittuvan nopeammin. Hoitoaineen tuoksu on omaan nenään hieman tympeämpi kuin shampoossa.

Zoella Beauty Berry Jam -vartalokuorinta sisälsi mm. kiivin siemeniä. Geelimäinen koostumus, ei ihan supermarjainen/makea tuoksu. Kuorinta ei omaan makuun liian hellä tai rouhea, vaan juuri sopiva.

The Body Shop Fresh Raspberry -suihkugeeli, täydellisen marjainen. Herkullinen vadelman tuoksu! Kausituote viime kesältä, on siis poistuva tuote. Kannattaa kerätä koriin, jos vielä omassa myymälässä on myynnissä.

Dermosil Classic -käsisaippua, taitaa olla Dermosilin vakiosarjaa. Mieto, raikas tuoksu. Nämä Dermosilin käsisaippuat vaan tuntuu vajuvan todella nopsaan!

Dermosil Classic Cardamom -käsisaippua. Tämä oli hyvä! Mausteinen, kardemumman tuoksu. Tuoksua oli juuri sopivasti, ei liian mausteinen. Löytyy vielä valikoimista.

Avon Care - käsivoide glyseriinilla. Koostumukseltaan geelimäinen, imeytyy nopeasti. Käsivoide tuntuu käsissä, kun käyt pesemässä kädet eli voide antaa käsien pinnalle suojaavan kalvon. Olen käyttänyt tätä voidetta aiemminkin, täysikokoisena tuubina.

Avon NutraEffects Triple Action Power Shower Cleanser, tätä olen käyttänyt aiemminkin. Toimii hyvin suihkussa käytettävä putsarina, voi tietenkin käyttää ihan sellaisenaankin. Sopii myös meikinpoistoon ja kasvonaamioksi.

Frudia My Orchard Mochi Cleansing Foam Peach (matkakoko). Herkullinen tuoksu! Ostan ehdottomasti uudelleenkin. Todella riittoisa, vaikka oli vain 30 ml matkakoko eli täysikokoinen putsari kestää ikuisuuden. Ei ehkä kuivalle iholle optimaalisin, sillä tämä on omalle rasvoittuvalle iholleni hieman liikaa talvella, kesällä juuri sopivan puhdistava.

Bielenda Fresh Juice -misellivesi. Yllättävän riitoisa, vaikka pullo oli vain 100 ml. Raikas tuoksu. En itse asiassa tiedä onko tämä tarkoitettu meikinpoistoon, vai onko vain kasvojenpuhdistamiseen, sillä itse käytin aina muuta putsaria esim. silmämeikille.

* Maria Åkerberg Papaya Peeling -kasvokuorinta. Tätä piti yrittää muistaa ravistella ennen käyttöä, muuten ensimmäisenä tuli kämmenelle pelkkää öljyä, joka sitten kostautui tuubin loppua kohti mentäessä. Rakeet olivat tuntuvia, teki ihosta mukavan sileän. Jätti ehkä hieman öljyisen tunnun kasvoille.

Nivea -meikinpoistoliinat, 7 kpl. Epäilen näiden tulleen vuoden 2020 joulukalenterista, joten oli ehkä aikakin jo saada pois jemmoista. Näistä liinoista löytyy Nivean ominainen tuoksu, joka ei ehkä ole se lempparein.


Catrice Happy Mood Mist -kasvosuihke. Rapsakka tuoksu, inkivääri ja appelsiini teki tuoksusta mausteisen ja raikkaan. Tämä sarja on ehkä ollut kausikokoelmassa, joten ei välttämättä ole saatavilla enää. Suihke oli hyvä, tasainen.

MAC Fix + Play Setting Spray. Tuttua laatua MACilta, ostaisin uudelleen! Tämä kyseinen taisi olla viime kesältä?

Oriflame Essentials Multi-Purpose Cream. Voide, joka käy vartalolle, käsille ja kasvoille. Tämän tuoksu on aika neutraali, vähän sellainen perusniveamainen :D Olen tykäänyt melkeinpä kaikista monitoimivoiteista Oriflamelta, itse olen käyttänyt niitä vartalovoiteena. Koostumus on kevyt.


Loppuun vielä muutamat kasvonaamiot. 

Bongasin * Garnierin naamioista kätevän 5 -packin, jossa naamiot on rullalla ja ne lilluu nesteessä, uudelleensuljettava pakkaus on helppo sulkea. Yksi tämmöinen pakkaus löytyy vielä jemmoista.

* It's Skin  Aloe -naamiot tuli myös settinä, olikohan siinä neljä vai viisi, mutta niitä kuitenkin vielä ainakin pari löytyy jemmoista.

* Love Beauty and Planet, Orgaid ja Chobs -naamiot oli kaikki Lykon Plaza kauneusbokseista. Oikein hyviä kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)