27.2.2022

Project 10 Uses Roulette - seitsem√§s katsaus ūüĎĄ

Lokakuusta on kulunut jo jonkin aikaa, kun olen viimeksi tätä projektia päivittänyt. Siltikin, yhdet ja samat tuotteet pyörii päivityksestä toiseen :D Onneksi kuitenkin tällä kertaa sain kaksi tuotetta projektista pois ja näin ollen kaksi tulee tilalle!


Voit lukea aiemmat tekstit seuraavista linkeistä;
Avon Color Trend Chubby Lipstick, sävyssä Orange. Käyttökertoja 6.
Buxom Full-On Lip Polish, sävyssä Dolly. Käyttökertoja 4.
ColourPop Super Shock Shadow, sävyssä Thirsty Girl. Käyttökertoja 6.
NYX Lid Lingerie, sävyssä Nude To Me. Käyttökertoja 2.
ColourPop Super Shock Shadow sävyssä Mixed Tape. Käyttökertoja 5.
essence perfume balm stick, tuoksussa vanilla. K√§ytt√∂kertoja 6.
Tula Skincare eye balm. K√§ytt√∂kertoja 1.
Avon Foot Works Vanilla Berry. K√§ytt√∂kertoja 7.

NYX Lid Lingerie, s√§vyss√§ Nude To Me. On ollut oikeastaan tilaamisesta asti aika kuivahkoa, joten se tekee luomille kasaantumia ja k√∂kk√∂j√§, kuivuu my√∂s luomille nopeasti! 

ColourPop SSS, s√§vyt Thirsty Girl ja Mixed Tape. Thirsty Girl ei ole ollut miun suosiossa glitterisyytens√§ vuoksi, sill√§ ne varisee p√§iv√§n mittaan. Levittyy t√§ydellisesti, mutta kun p√§√§see v√§h√§nkin kuivumaan, variseminen alkaa. 
Mixed Tape on helppo pohjasävy, jonka päälle voi laitella hieman läpikuultavampia sävyjä, kuten KVD Alchemist -palettia käyttämällä. Itse sävystäkin löytyy helmiäistä, mutta se ei ole hallitseva.

Hyvin äärirajoilla kulkee Tula Skincaren silmänympärysbalm, sillä sen tuoksu on muuttunut pistäväksi ja onpa se hieman jo kutistunutkin reunoilta. Joten, vaikka käyttökerrat ei tulisi täyteen seuraavaan päivitykseen menessä, menee tuote jo vanhuuttaan pois :D

Avon Color Trend -huulipuna vaatii kohta teroittamista, Buxom huristelee omalla painollaan.

Jalkavoidetta olen käyttänyt yllättävän usein, tosin tämä kuitenkin tuli mukaan jo lokakuussa, että ehkä seitsemän käyttökertaa on ihan suotavaakin jo tässä ajassa.

Nämä kaksi kierähtää pois projektista käyttökertojen tullessa täyteen:


ColourPop Super Shock Shadow sävyssä Moonwalk. Käyttökertoja 10.
Seraphine Cosmetics -huulinaamio. K√§ytt√∂kertoja 10. 


Ja tämä kaksikko astuu tilalle:

NYX Professional Makeup -luomiväri, sävyssä Seoul.

Catrice Cosmetics HD Active Performance Primer (spf 30). T√§t√§ olenkin k√§ytt√§nyt ahkeraan ja loput mit√§ irti l√§hti, siirsin muoviseen rasiaan. K√§ytt√§minen alkoi olla jo aika haastavaa itse pullosta, sill√§ primer liikkuu aika hitaasti ja pipetti ei jaksanut j√§mi√§ nostella pullon kyljest√§k√§√§n. T√§m√§ ei ehk√§ riit√§ kymmeneen kertaan, mutta p√§√§asia, ett√§ saan t√§m√§n pois :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

If you leave a comment, you earn one happy smile :)